14 April 2019

ByeBye Three Three



Yeah!!!!!!!!!!!!!! 
Ini Aku.
Byebye tiga-tiga
Tiga Puluh Tiga
Esok umoq baghu.
Apa yang aku nak?
AKU NAK BALIK KEJA KAT PENANG
DOK DENGAN MAK AKU
tu ja.

Semoga Allah pekenankan doa-doa aku
Semoga yang baik2 buat aku.
Mungkin 2 tahun dok Bangi ni dah banyak sangat aku blajaq.

Xmau taip lebih2, sebab sejak dok sini, hati aku semakin menipis
Lagi nipis dari tisu.
Even bila drve sorg balik keja pn, aku leh nangis
Sebab????
Kemurungan tiada siapa yang tahu.
Kemurungan tanpa sengaja.
Luar OK, dalam siapa yang tahu.

Bye umoq tiga puluh tiga.
Terima kasih Allah kerana menghidupankan hambaMu yang hina ini sehingga bernyawa sampai sekarang.
Mana tau, ini mungkin hari last aku taip n post.
DIA saja yang tahu bila ajal aku
KERANA SEMUA RAHSIA AKU DIA SAJA YANG TAHU.

Wahai bonda, mom, mommy, terima kasih kerana lahirkan kakcik, terima kasih kerana sentiasa mendoakan yang terbaik buat kakcik, terima kasih atas segala susah payah mak jaga kakcik sampai sekarang. MAAFKAN kakcik kerana menjadi anak yang tak sempurna buat mak dan adik yang baik pada abg long dan kak ngah serta kakak yang baik buat AB.
KAKCIK SAYANG SEMUANYA
#buah2anhatiachik
Wahai sahabat, maafkan aku sepanjang perkenalan kita.

TERIMA KASIH ALLAH.



Love;
F.Niesa

No comments: