16 May 2016

T.H.R.E.E >>>> O.N.E

BY Fath_n!e$@ IN , , , No comments


Bismillahirrahmanirrahim.... Assalamualaikum. 
Hai hangpa!!!!!!!!!! 
Hangpa nak tau dak, sepatutnya entry ni aku post dah lama dah. Patut masa sampai Lombok lagi aku trus post entry ni. Tapi nak wat geno, aku asyik menikmati keindahan milik Pencipta aku, aku tangguh sat dulu. So jadi #latepost la yer.

Muka mandi koi 9.30malam 14/4/2016. Tapi time ni ready to takeoff to Lombok pukoi 8.40 pagi 15/4/2016
This year aku celebrate besday aku dekat Lombok dengan kawan-kawan aku. 
15.4.2016, Jumaat aku berangkat ke Lombok pada jam 8.40 pagi. 
Awesome baq hang!!!!!!!!!!!
Pasai pa????
1 flight nyanyi dan doakan aku weyyy...
Terima kasih dan alhamdulillah. 
Choiyyyy feeling retis satg baq hang. 
Apa pun, thanks pada semua steward dan stewardess yang gigih dapat nama aku dari kawan aku yang dok kat kerusi blakang aku.


Serius tak sangka.
Aku lepas makan, apa lagi, ZZzzzzZZzz r.
Semalaman wey aku tak lena. 
Tidoq2 ayam ja.

Apa pun, terima kasih abangzzzz kacak. Kakak cantik.
Sorry saya blurrr that time.
Gambar pun tak sempat nak snap..
Video apa ntah lagi. Semua member aku pun terkedu.

This year banyak kenangan manis.
Aku berdoakan kemanisan ini akan terus bersama aku, walaupun ada sedikit kepahitan.
But it's ok. 
Kalau makan kek coklat pun, kena buh nescafe sikit.
Baru kek coklat kita tu ada ummmmHHhhh!!!!!!




Last words, aku nak ucapkan terima kasih pada mak sebab sentiasa ada dengan aku.
Mak jangan risau pasai jodoh kak cik k?
Sebab Allah dah atoq yang terbaik buat kak cik.
Allah Maha Mengetahui.
Keluarga kita masih perlukan kudrat kak cik dan sentiada ada untuk support family besar kita.
Jodohkan rahsia Allah.

Kakcik bersyukur kerana dalam kami 4 beradik, Allah bagi kak cik peluang untuk duduk lama dengan mak. Terima kasih mak sebab sentiasa risaukan kak cik. 
Kak cik sayang mak. Dan bersyukur sebab kakcik dipilih untuk dilahirkan oleh mak.

Love you mak!!!!!!!!!!!

Your naughty daugther's;
F.Niesa

 


Reactions:

0 comments: