11 April 2015

Travelogue : Jakarta - Bandung (Part 1)

BY Fath_n!e$@ IN , , , , , No comments

#throwback 

Nampak tak hashtag kat atas tu. Itu nama nya cerita lama. Tapi dulu malas nak wat travelog kat blog ni. Now, ianya sangat-sangat membantu saya untuk next next vacation. At the same time, leh membantu lelain jugak kan.


This is my 2nd time travel to oversea. 7-11 March 2010. Ke Indonesia ke kita. Which area? Pastinya Jakarta dan Bandung. Aku pergi dengan ajen. So, just pay RM2,500 (if i'm not mistaken or less than that) for everything. Dan aku hanya bawa RM300 untuk shopping.

Jenuh ceq nak pikiaq ceq pi mana dan nama tempat. So this time di maaf kan la yer.

So, untuk permulaan penceritaan, saya kongsi dulu gambar2 fly bersama MAS. Makanan yang terbaik ketika di dalam flight. Paling aku suka, tapau kasang masin. Sedap baq hang. Makanan korang tengok ler, dapat hagen daz di awangan.



~Fath_Niesa

Reactions:

0 comments: