28 January 2015

Kawan Aku Mau Kawin

BY Fath_n!e$@ IN , No comments

Pon! Pon! Pon! Pon!
Posto posto!!!

Posto la sangat...

Tadi seharian aku meeting. Bosan! bosan! bosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tetiba dapat WhatsApp dari bff haku sorang ni. kekunun partner in crime la sangat.... Pulun dok tanya sal tix flight utk next vacation kitaorang. Siap letakkan symbol hiler yang pembesar suara tu yang tak tahan.... sekali kena la voicenote dengan haku. Hambik kauuuuu....

Suddently....
She : Im getting married on Aug....
Me : confirm ke tarikh tu???
She: June meminang and tunang....
Me : .........#speechless#

congrats babe....
Berkat doa di depan Kaabah. Alhamdulillah.

Tetiba sedih.
Tetiba seronok.
Sekali lagi perasaan ini muncul kembali setelah 'pencen' setahun lebih. But yang setahun dahulu aku sedikit terkilan sebab, she not told me until now sapa yang bagi cincin tu. sampai jawapannya aku dapat sendiri. Arghhh!!! forget about that. doakan saja kebahagiaan mereka. 

Sekarang aku happy on behalf my bff.
Menjadi orang yang terawal tau akan news ini.
Walaupun hang kata hang macam tak bersedia, sebab semuanya tetiba, tapi DIA permudahkan perjalanan hang. Syukur! Syukur! Syukur!
Dan ofkos la, aku akan jadi antara orang yang sibuk dan menyibuk.... :p

Later-later aku story lagi kay.
Progress percintaan lepas kawin hang ni. Bahahahaha....
Nak sangat macam drama...kan dah berdrama..heee

kbai





_Fath-Niesa_

Reactions:

0 comments: