30 September 2014

Cerita Semalam

BY Fath_n!e$@ No comments

Hello...
(lap-lap sikit sawang-sawang ni...haisshh)

Cerita semalam?
Cerita apa? Apa yang terjadi semalam?
Idok ler yang malam semalam punya, tapi minggu-minggu yang dilalui sebelum ini.


Pejam celik, pejam celik hari ni dah hari Selasa.
Cepat nyer masa berlalu pergi.
Hujung minggu ni raya haji pulak, makanya Isnin depan, Syirah akan ikut my sister balik Sarawak.
Sodihnyerrr.....

Makanya, last weekend aku ajak mak baw shiirah gi jejalan.
Sabtu gi tengok rumah dekat Kubang Menerong.
Ahad gi shopping dekat Maidin Bertam.
Alhamdulillah, bab jalan si kecik memang tak der masalah. Diam saja. Seronok tengok orang lalu lalang depan dia.
Aku yang risau lebih takut dia ngantuk ker, tak selesa ka sebab ramai orang.

Dan last week juga, barang yang ditunggu telah tiba.
Apakah????
Cer teka.....









tada...... yeah!!! travelog photo aku. a.k.a photo book.


Mana aku beli?
Korang gi jer dekat sini www.foto-zzoom.com.my. Semuanya online.
Order thru online, bayar thru online. Within 2 weeks, benda tu akan sampai.
Yang penting kalis air dan kemas.
Kenapa tetiba aku buat? Tak membazir ker?

Jawapannya senang. Aku gi jejalan jejauh, tak salah aku spent sikit untuk kenangan aku. Yups, soft copy ada. Hardcopy pun ada. Aku print jugak. Tapi nak buat something special just for my memory.

Kenangan kemana aku buat?
Pastilah Ke Korea Ke Kita. 

Okeylah...

bye....

Publish;
FNiesa

Reactions:

0 comments: