26 August 2014

Jamuan Raya Ikram 2014

BY Fath_n!e$@ IN , , No comments

Holla!!!!
Ku harapkan cerita raya aku ni tak basi lagi la no.
Tapi kalu basi pun tak kesah, janji ada sumthing yang aku leh post kan dalam blog aku ni.
Cerita minggu lepas punya.

Ikram Utara adakan jamuan raya untuk staff-staff nya sahaja.
Akibat kekurangan dana, kitaorang buat in-house jer.
Even kecik-kecilan, meriahnya tetap ada.

18/8/2014, Isnin bersamaan 22 Syawal 1435H bertempat di kawasan office ikram, semuanya berjalan dengan lancar. Pelbagai jenis juadah disediakan dan dibawa dari branch Alor Setar dan juga dari Ipoh. Mekasihnya....

Malas nak story morry pepanjang, aku sharekan jer gambar-gambar dalam ni no.

 



Publish;
FNiesa 

Reactions:

0 comments: