24 March 2014

Travelog : Krabi + Hatyai #9 Samila Beach & Floating Market

BY Fath_n!e$@ IN , , , , No comments







Yeay!!!! Ni last entry untuk trip kali ni.
Hopefully ianya banyak membantu sedikit sebanyak tempat-tempat yang korang leh g nanti.
Budget besar, banyak ler tempat leh gi.
tapi ni pun dah mencukup.

Kat Thailand der lagi yang best-best.
Koh Samui.
Bangkok.

Info berkaitan...

 
Trip Krabi - Hatyai.
07032014 - 09032014
Jumaat - Ahad
1500 - 0030
13 orang peserta

Perbelanjaan:-
Hotel + transport + 1x lunch + boat fee = RM450.00
Island Tour (baru jer kena charged) = RM40.00 (400 batt)
Dinner (1st day)= RM15.00 (150 batt)
Bfast (2nd day) = RM8.00 (80 batt)
Drink = RM2.00 (20 Batt)
Dinner (2nd day) = RM5.00 (50 batt)
Supper = RM2.00 (20 batt)
Bfast (3rd day) = RM12.00 (120 batt)
Shopping gajus = RM25.00 (250 batt)
Shopping baju = RM43.00 (430 batt)
Shopping bagpack = RM80.00 (800 batt)
Ice Dome Hatyai = RM20.00 (200 batt)
Tut-tut = RM2.00 (20 batt)
Makan-makan di Floating Market = RM15.00 (150 batt)
Shopping fridge magnet = RM21.50 (215 batt)
Shopping di Danok = RM50.00 (500 batt)

So total yang saya spent kat sana = RM340.50 (3405 batt)

Sampai di sini dulu untuk entry kali ni. Next entry, saya akan story the whole day ok.

Wallahualam.

Publish;
FNiesa

Reactions:

0 comments: