01 March 2014

Nervous March 2014

BY Fath_n!e$@ IN , , , , No comments

Assalamualaikum semua.

March oredi.
Fuh! Fuh! Fuh!
Nervous sebentar bila memikirkan tinggal hanya 4 minggu untuk struggle google sana sini berkaitan Seoul, Korea. 
Pendek kata, apa pun tak prepare lagi.
Padahal iternary dah pun dibuat. Tapi tak finalist lagi. 
15hb nanti, InshaAllah akan dibuat meeting untuk trip ni bagi membincangkan hal-hal berkaitan.
 

Nervous nyer lebih sebab pertama kali nak travel tanpa guna ajen or guide.

So many things to think.
Makan especially.
Lain-lain kitaorang kami-kaze jer.

Dan best plak, bila tengok this year, member-member pakat dok menghala ke Korea. 
Dan tak sangka pulak Azlina (UUM) pun akan pergi 3hb sampai 9hb April nanti.
Ada jodoh, ada rezeki, jumpa la kitaorang kat sana.
Now, Amalina dengan Zahid ada di sana. Honeymoon.
So, diorang ler menjadi input tambahan pada aku untuk well prepare before fly disamping dari bloggers di alam maya ni.

Sebelum tu, next week 7hb aku akan ke Krabi - Hatyai selama 3 hari 2 malam.
Semoga perjalanan aku bersama teman-teman dilindungi Allah s.w.t.
This is my 2nd time trip to Krabi.
1st time masa di penghujung tahun 2012. Krabi-Phuket-Hatyai 4 hari 3 malam.
Penat nak mampus. heee..But  im enjoy the moment.

Untuk travelog Krabi-Hatyai, akan dibuat selepas minggu depan.
Hopefully i have a time to settle down all this thing before fly to Seoul. 

Wallahualam.


Publish;
FNiesa



Reactions:

0 comments: