04 February 2014

#Selfie

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Holla evelibodi.

Harini mood nak cakap orang utagha. Yups, ceq memang orang utagha. Tapi kt ghumah tak guna pun ganti nama ceq segala bagai. Agak kasaq bagi depa tang tak brapa nak reti pasai bahasa utagha ni. Dan ramai gak member-member yang pernah tersentap dengan aku. So, untuk makna aku dalam ini cerita adalah saya noo... Tak payah nak sentap sangat bley dak?

Selfie.
Hangpa tau dak selfie tu makna dia apa?
Lebih kurang macam tangkap gambaq sendiri la.
Syiok sendiri pun boleh. Kahkahkah. *punyasukahatiakula

Dan hangpa jangan tak tau na, selfie ni antara perkataan paling hotzzz 2013. Hastag paling meletop terbaaboomm!!!. #selfie

Kalau kat IG aku tu, penuh la keselfiean aku.
Aku senang ja.
Aku punya IG, aku punya suka.
Kalau hangpa tak suka tengok, just block or unfollow aku ja.
Settle.
Hangpa pun tak sakit mata.

March dan April ni, penuh ler selfie lagi.
Yeay!!!! 
Sekali lagi. Semoga semua perancangan sentiasa dibawah lindunganNya. 
Ameen

Dan yang menyebabkan IG aku penuh dengan gambaq, sebabnya, aku pun dikelilingi member-menber yang syiok dan gila camera.
So, pedehal kan?

Ok lah, jom share gambaq lagi >_<












Publish;
FNiesa

Reactions:

0 comments: