16 February 2014

Better #Selfie Daripada #Selfish

BY Fath_n!e$@ IN , , , No comments

Holla....

Vah!!! 
Tak velay velahkan tajuk entry I.
Arghhh!!! Ade aku kesah.

Yups!!!
Better #Selfie dari #Selfish
Hashtag lagi okey....
#PleaseVisitMyIG

Macam aku, memang kaki selfie.
Banyak nau gambo aku dalam keta, dekat office, even dekat klinik sekali pun kalau xder orang time register nama pun aku akan selfie.
Janji bukan guna handphone korang.
Janji, memory card korang ceq tak penuhkan okey.
Yang penting, kita tak selfish.
Hurm!!!!

Tu belum guna monopod lagi. Gopro apa ntah lagi. 
Hurm...
Cadang-cadang sebelum ke Korea ke Kita nak jer sambar monopod / gopro.
Memandangkan hanya sekali sahaja berpeluang ke sana, better grab the best experience dan rakamkan moment-moment terindah ketika di sana.

Apa pun, ceq tetap nak kongsi gambar2 selfie sayer!!!!









Publish;
FNiesa 


Reactions:

0 comments: