12 December 2013

Welcome December

BY Fath_n!e$@ IN No comments

^fuh!fuh!fuh!fuh!^

eeeeuuuwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!
Again. Berhabuk lagi.
Choyyyy.. what happen to you Ms.FKZ oiii...
Tak dak masa sangat ka nak update blog sendiri.
Alasan lagi kan? kan? kan?


December oredi.
Yeay!!!!
hari ni 12.12.2013.
Semalam, ramai bangat yang hupdate tarikh 11.12.13.
Arghhh!!! So suwwwiiitt...
Macam suwiiittt jers.
Macam ramai jers..
Hahaha...sekarang penggunakan seperti di atas juga femes di laman sosial. like a 'selfie'. 
Haih la, macam2 kan. 
Tunggu next year 2014 plak, apa perkataan yang femes. :)

19 days to go.

Tapi yang paling best, di dalam kesibukkan harian saya, beberapa perancangan telah diatur. 
Apakah???? You guess what hah?
I nak kahwin?
I wish too..ngeh2x,
Tapi yang pastinya adalah vacation. Yeay!!!!

Siri penjelahan kembali bermula 2014 setelah 2013 mengambil keputusan untuk tidak kemana-mana. I did it. Cuma company trip dengan puteri jer tak leh nak dielakkan. Official maaa. not personal.

Apa yang pasti Krabi bulan March (3 hari), dan Sarawak bulan June (10 hari). 
Berharap agar perancangan April untuk ke Korea menjadi kenyataan. Itu kena tunggu end of this month. kalau perancangan nak gi sendiri tak tercapai, i'll call ajen bagpackers trus. dan berharap masih der kekosongan untuk 2 orang. Kenapa April? Sebab musim bunga. Plus besday saya bulan tu. Kira hadiah untuk diri sendiri.

Menceritakan budget bagi perancangan yang dibuat tidaklah mahal.
  1. Krabi  = RM450.00 (full package. Exclude FnB)
  2. Sarawak = RM189.00 (just flight ticket)
  3. Korea = RM1,900.00 (full package)
Total hanya untuk percutian 2014 adalah RM2,600.00. Murahkan? 
Average sebulan saving = RM250.00 

Hokeylah.
Saya nak continue kerja saya (sambil menunggu masuk MDS yang slow bangat)

Jumpa di lain ruangan.

Assalamualaikum

~xoxo~
Fath_Niesa

Reactions:

0 comments: