16 December 2013

Entry Emo....

BY Fath_n!e$@ No comments

Kehkehkeh!!!!

Ini adalah entry emo saya.
Ada korang kesah? tak kan?
mihmihmih.
Tapi uols still baca jugeks kan??? lalalala... busy body betul la uols ni.
Hekhekhek

Today is Monday.
Like a MONDAY BLUES
Beluuusssssss sangat.
Terasa nak menjerit hokey bila berada dalam situasi begini.
Astaghfirullahala'zim................

Apabila 'disepak' bagaikan bola, now aku dh hilang kehormatan pada orang.
Pepatah ada mengatakan bahawa , "Jikalau mahukan orang hormat pada kita, kita perlu hormat pada orang terlebih dahulu....
Yups!!! Correct 120%. I agreed with that.
Atas alasan itu jugalah aku nekad untuk mencari kerja ditempat lain. 
I can't work in this environment anymore, dengan manusia yang selfish setelah beberapa ketika aku bertahan.

LAgi!
Lagi!!!
Dan lagi!!!!

Setelah 6-7 tahun lepas terasa 'kekeyangan'nya, tahun ni, ingin saja aku clearkan, sesi untuk mencuci bersih apa yang tertinggal, dengan selamber dan egonya keputusan aku ditolak 100%. Penerangan demi penerangan tidak diterima. Tapi sampai bila hendak biarkan ianya 'berbau' di situ. Setiap tahun dan tahun-tahun akan datang, bende yang sama akan dibangkitkan. At last, sapa yang akan dipersalahkan jika 'reward' ditarik oleh bende2 yang masih 'berbau' itu?

Penat!!!!
Sedih!!!!!
Makan hati berulam jantung. (wow!!!sedap tu, lapaq plak tetiba, tak breakfast pun lagi..sob sob)

Sentiasa nak nampak kemas.
Dalam meeting ok. Agreed dengan cadangan yang diusulkan
In reality, Ohmaiiiii.........

Arghhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




"Ya Allah, engkau permudahkanlah segala urusan hambaMu ini...dan berikanlah kesabaran pada diri ini dalam menghadapi manusia sebegini......" ameen ameen ameen YBA..




Maafkan saya kerana kalian juga terjebak dalam entry emo ini. 
Tapi disini sajalah tempat saya meluahkan isi hati saya selain kepadaNYA.


Wallahualam
Fath_Niesa   


Reactions:

0 comments: