30 December 2013

Countdown 2014

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Hola...
Hello peeps...

Hemoih..hemoih..hemoih, ko dah tak der adab ke FN... :p

Assalamualaikum..

Pejam celik, pejam celik, dah tinggal sehari jer nak masuk 2014.

Oh mannnn!!!!

Cepat nyer masa berlalu pergi...

Masa berlalu, tanpaku menyedari,
percintaan yang kita bina hampir terlerai....
(dah menyanyi pulak....)

Isokay... life must go on.
Last day, chit chat dengan bonda:
"mom, dah nak masuk 29 tahun dah......aduiyaaa...."
mom said; "hah! tunggu pa lagi, p cepat2 cari r. jgn dok memilih sangat...orang nak rekemen, tak yah tolak-tolak..."

OMG....
Relex mommy, mommy relex.... :p

Lain yang nak ngadu, lain yang disuruh... mom oh mom.
relex r, april ni kak cik bawa balik orang korea sorang no... hehehehehe

Sebenarnya nak chit chat dengan mommy pasai future. Bukan la ke arah nak kawin segala bagai. But!!!!
But!!! pembelian asset. Yeah!!! My target. My Mission. Beli rumah laaa

So, untuk 1st step nyer, mom kata, kena register dengan jabatan perumahan. 
Hmmm, so nak tak nak better kena daftar dulu la jawabnya.
Bahek!!!!

Whats next?
hmmm...

Apa yang penting, tahun 2014 ni, aku harap akan ada perubahan dalam hidup aku. Terutamanya dalam hubungan aku dengan DIA kerana sering kali aku alpa dan lalai.

Ok, cukup dulu sampai di sini untuk entry di ambang penghujung 2013.

Wallahualam.

Assalamualaikum;
Fath_Niesa

Reactions:

0 comments: