19 August 2013

Family Day Perda 2013

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Hye everyone!!!!
Hello peeps!!!
Assalamualaikum w.b.t semua...
(acehcehceh!!! dok wat seropa ramai jers follower ceq no...jgn ferasan hokey!!!)

Actually cerita ni pun dah basi. Tetapi, me totap nak kongsi mongsi dalam blog aden ni haaa.. Tak suka kalu, tgk kat ataih kanan tu, click jers tanda X. Settle uols.
Hokey!! Basi pun basi lah. Janji tak sakit perut.

Last 2 months, office tempat bonda me berkhidmat, PERDA mengadakan family day 2013 di Rainbow Paradise Beach Resort, 07/06/2013. Me temankan bonda. Tambahan, tahun ni merupakan tahun terakhir bonda sertai Family Day officenya. Lepas ni bonda akan bersara (i hope so...). Yeay!!!! Sian bonda, dah penat kerja. Now, masa untuk bonda berehat sepenuhya. Travel sana sini.

Dan juga, kali ni last me sertai program-program PERDA. Jamuan raya pun me dah tak nak attend. ^_^. So untuk kali terakhirnya, me join gak activity tahunan ini. Me dah puas join since dari kecik ok. Me membesar dengan PERDA. 

Di hotel ini, makanan semuanya sedap-sedap blaka. Nice view. Me sangat-sangat sukakan laut dan pantai. Yang biru-biru, semuanya menyenangkan. Tema untuk dinner pada malam itu adalah, block-color. Jom kita layan jers gamba-gamba yang sempat me rakamkan (mostly gmbr me ler...)

 



Reactions:

0 comments: