10 June 2013

Zanna's Solemnization & Reception

BY Fath_n!e$@ IN , , , , , No comments

MasyaAllah....
Syukur Alhamdulillah, akhirnya saya diberikan sedikit kelapangan dalam melunaskan hutang-hutang entry yang tertunggak ini.

Assalamualaikum semua.
Ketemu jua kita akhirnya di ruangan blogging ini.

Lets start with My Best Friend Wedding!!!!!!!!!!!!
Ruzanna Ridzuan bersama Fendi.

Sebelum meneruskan entry ini, sedikit ucapan daripada saya kepada my besties's Zanna;

To My lovely friend's Zanna,
Congratulation for both of you.
Tahniah! Tahniah! dan Tahniah!
Syukur ke hadrat ilahi, akhirnya you ke jinjang pelamin lebih awal dari I.
I'm happy for you.
After this, i dah tak der partner nak dating-dating time lunch hari Jumaat di KFC Bagan tu.
Thanks for being my truly friend dunia akhirat.
Rahsia U, rahsia I tetap kita semadi bersama.
Thank you kerana terus memberikan kekuatan pada I.
Thank you juga kerana meminjamkan bahu dikala I memerlukan.

Zanan & Fendi,
Selamat Pengantin Baru.
Semoga kebahagiaan kalian membawa hingga ke Jannah.
Aamiin...

Akad nikah terlebih dahulu diadakan pada 24/5/2013, Jumaat di Masjid Bagan Dalam, Butterworth manakala receptionnya pula diadakan di Dewan Masjid Al-Taqwa di Jalan Mak Mandin pada keesokkan harinya, 25/5/2013, Sabtu.

Biasanyam kenduri kawan-kawan ni, pastinya akan lebih berseri bila kawan-kawan turut sertai menyerikan hari bersejarah. Dan di hari tersebut, dapat ler ketemu sama my e-roomate, Hani (asmahani), dan nurul. Selain itu, Hanim, Izan dan Azeem juga turut ada. Long time not see especially Izan. Kurus!!!! Sangat-sangat.... Jeles I!!!

Selepas hampir 2 jam lepak di kenduri Zanna, kami beransur ke Sunway Carnival. Mencari "pot" baru untuk lepaking bersama-sama. Nurul dan Azeem akan direct balik ke Gopeng sebaik selesai perjumpaan kami bersama. Lepak di Next Stop Station hampir 3jam lamanya. Banyak story morry kitaorang. Paling tak leh blah, i ler jadi bahannya.

Reminder for me: JANGAN SETIA SANGAT!!!! (menungu dan mengharap pada si dia)

Hmmm!!! Mana da tunggu. Ish!!! Korang tak faham. Hati aku dah hampir tertutup untuk lelaki. FULL STOP. Please don't asked again. I'm begging you, Please...

Jam 6.45pm kami berpisah membawa haluan masing-masing.

Jumpa lagi di lain kalinya.
Masa yang ada sangat-sangat bermakna.
Lepas jua rindu saya pada kalian.
Sampai ketemu di lain waktu.

Wallahualam.

~xoxo~
Fath_Niesa

Publish;
FN

Reactions:

0 comments: