05 June 2013

Welcome June

BY Fath_n!e$@ IN , , , No comments

Fuh!!!!
Fuh!!!!!!!
Tiup-tiup lagi habuk-habuk dan sawang-sawang yang bersarang dalam blog sayer nih!!!
Waduh-waduh, kok begini jadinyer.
Sampai kapan mau begini....
Okey!!! dah bersih skit.

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum my fellow frens.
Welcome June!!!!
Please behave k.
Last month macam-macam terjadi pada hari pertama May.
Arghhh!!
Lupakan yang lain.
Life must go on.

Entry kali ni pun sebagai mukadimah untuk bulan June.
So dia gabung jadik nasi kandaq carca merba skit la no.
Untuk next-next entry akan diulas 1 by 1 nyer story.
This time just highlight mana yang penting supaya tak terlupa nak story morry apa untuk next entry.
Biasala, nama pun manusia. Kadang2 termakan kepala ikan lebih, tertelan semut dalam ayaq. Apa pun tak boleh :)

Apa yang terjadi dalam kehidupan saya dalam 2 3 minggu ni???
Hmmm....Haaaa.....huuuuuu....hiiiiii

24/5/2013 - Jummat - Wesak Day - Zanna's Solemnization
25/5/2013 - Sabtu - Kenduri di Changkat, Jawi dan Zanna's Reception di Mak Mandin. Mode : sesat. Lepas kenduri shoot g Sunway Carnival Mall lepaking di Next Stop Station till 6.30pm
26/5/2013 - Ahad - Adham's Reception di  Lembah Beriang (lupa nama blkg tu) kt Bukit Merah. Nida's side.
1/6/2013 - Sabtu - Bawa adik-adik KMPP g shopping tudung and kasut. Baru lepas orientation.

erm...lagi???

Masalah jiwa..

kwang!!! kwang!!! kwang!!!!

Sebab?????




Candy Crush Saga...




Ting Tong kan????

Bak kata Nine, jiwa mesti kental....
Bahek!!!! saya tengah mengentalkan jiwa saya ini...


Ok, stakat ni dulu.
Continue nanti-nanti.
Nak main CCS jap, then lena.


Wallahualam.

~xoxo~
Fath_Niesa


Publish;
FN 


Reactions:

0 comments: