28 April 2013

Nukilan Hati

BY Fath_n!e$@ IN , , , No comments

Hah!!!!!!!!!!!!!!!
Welcome to back to blogspot.

Assalamualaikum...
Salam sore...
Hello peeps!!!

Tajuk entry tak ley blah.
Nak jer gempaq-gempaq kan....

Fuh!!!!!!!!!!!!
Kepenatan berperang di rumah dah selesai hari ini.
Syukur Alhamdulillah.
Pengisian hari minggu yang penuh terancang, even tak mencapai 100% seperti yang dirancang.
Contohnya nak shopping barang2 dapur di tesco, at last terpaksa tukar hanya di UME akibat kekangan masa.

Secara totalnya, 60% kedudukan baru.
Pengubahsuaian kedudukan di dalam bilik me and mom totally changed.
Fuh!!!!!!!!!!!!!!!!
Kagum dengan kegigihan diri sendiri mengubah katil besar, almari baju besaq gabak, meja study dan segala bagai.
Hanya aku seorang.
Terima kasih Allah kerana meminjamkan sedikit kudrat pada diri ini.
Ketidakbergantungan pada diri orang lain, itulah diri aku.

Yeay!!!!!

Now me akan concentrate pada kegiatan politik me untuk beberapa baki hari yang tinggal.
And for this moment, my mom very supportive.
She know what im doing, where i gone and everything.
No secret rite now.

Bercakap mengenai Pu3, im 'alone' rite now.
'Sayap' sebelah saya hampir-hampir patah.
So sad with my situation rite now.
Allahuakhbar....

"Jangan pernah berjanji jika tidak mampu untuk menepatinya..."  Sakitnya hanya Allah saja yang tahu.

Berdoa dan terus berdoa semoga Allah terus memberikan kekuatan pada diri ini.
Yeapsss, me tak alami lagi fasa itu kottttttttttt.....................

Jujurlah pada diri sendiri.

Maafkan diri ini wahai sahabat, jika aku terlalu berterus terang.

“Persahabatan diwarnai dengan berbagai pengalaman suka dan duka, dihibur-disakiti, diperhatikan-dikecewakan, didengar-diabaikan, dibantu-ditolak, namun semua ini tidak pernah sengaja dilakukan dengan tujuan kebencian”

Yeaps betul, seorang teman juga perlu sokongan dari teman2nya... Fahami diri nya....hmmmm

Wallahualam..

~xoxo~
Fath_Niesa


Publish;
FN


Reactions:

0 comments: