07 April 2013

Family Gathering

BY Fath_n!e$@ IN , , No comments

"lap-lap skit screen ni...tiup2 skit... bersawang nyer blog sayer ni. Emang dasar pemalas menghadap blog lately ni yer cik FN ni...ish3x..xmowxmow...."

Hokey!!!dah tak berhabuk. leh ler mulakan penaipan dengan sonang hati den.....

Bismillahirrahmanirrahim.
Hello everyone.... (mcm ramai jer kan???)
Wokeylah, lets mulakan... :) (dah macam rojak buah. bm.bi.bm.bi.tp xpo, punya suke hati den ler, sbb belog kami kan???tak suka klu, just go to ataih kanan, der button X, click jers kt c2..sekian...)

Last week, hari Khamis (28.03.13)  my beloved sista balik mai semenanjung (iyolah, org tu dh jadik warga sarawak) sebab nak settlekan kargo di Alor Star (AS). So, memandangkan mereka pulang ke kampung (taman halaman), saya pun dengan suka hati bercuti pada keesokkan harinya semata-mata nak spend masa bersama buah-buahan hati saya, team DBSs.....

 
Friday morning, off to AS untuk ambik mereka pulang ke Kepala Batas around 8 pagi dr penang. 9 pagi sampai AS, 10pg pergi ambik DBSs shoot trus g Jakel shopping kain raya, 12.30 shoot balik Kepala Batas then trus shoot pergi lunch dengan bonda dan smpi di PERDA jam 1.15 tengahari. Kol 2.45 trus g megamall, sunway carnival dan tesco. Petang selepas Asar, bawa team DBSs dan thier cousin pergi taman. Malam dinner di Kiosk Bertam.




I saw my mom's face very happy. I know, mom rindukan cucu-cucu dia.....heeeee

Saturday, morning2 saya g hantar kereta untuk service di Pro2. Then, my sis pick up me at Pro2, then shoot g market besar kt pmtg manggis. Mencari ikan semilang because my lil brother request nak makan gulai ikan semilang, ulam-ulaman, dan my sister nak tapaw balik sarawak daging dan tulang berkilo-kilo. heeeeee

As usual, petang bawa buah-buahan hati pergi playground. Malam after maghrib, kitaorang shoot ke Sunway Carnival, dinner pizza di sana dan treat by me.
2 malam tidurkan mereka. Itu yang dirindui. Best tidurkan mereka. heeeeee.......

The next day, Sunday, 5.30 pg hantar my sis's family to airport. Sekejap sudah masa berlalu. Tak terasa masa berlalu terlalu cepat.

Next week, 17hb mom akan fly ke Sarawak sehingga 1hb May. Huaaaa...i will miss my mom...Oh!!! no....

Ok, Sampai takat ni dulu la na.
Picture esok (Isnin) baru saya upload sebab ada dalam PC kt ofis.

Wallahualam.

~xoxo~
Fath_Niesa



Publish;
FN

Reactions:

0 comments: