30 April 2013

Just Give Me A Reason

BY Fath_n!e$@ IN , No comments

Right from the start
You were a thief you stole my heart
And I your willing victim
I let you see the parts of me
That weren't all that pretty
And with every touch you fixed them


Now you've been talking in your sleep
Things you never say to me
Tell me that you've had enough
Of our love, our love

Just give me a reason
Just a little bit's enough


Just a second we're not broken just bent
And we can learn to love again
It's in the stars
It's been written in the scars on our hearts
We're not broken just bent


And we can learn to love again

Im sorry I don't understand where all of this is coming from
I thought that we were fine
Oh we had everything


Your head is running wild again
My dear we still have everything
And its all in your mind
Yeah but this is happening
You've been having real bad dreams


Oh oh
You used to lie so close to me
Oh oh
There's nothing more than empty sheets


Between out love, our love, oh our love, our love

Just give me a reason
Just a little bit's enough
Just a second we're not broken just bent
And we can learn to love again
It's in the stars


It's been written in the scars on our hearts
We're not broken just bent
And we can learn to love again

I never stopped


You're still written in the scars on my heart
Your not broken just bent and we can learn to love again

Oh tears ducts and rust
I'll fix it for us


We're collecting dust but our love's enough
You're holding it in
You're pouring a drink
No nothing is as bad as it seems


We'll come clean

Just give me a reason
Just a little bit's enough
Just a second we're not broken just bent
And we can learn to love again
It's in the stars


It's been written in the scars on our hearts
We're not broken just bent
And we can learn to love again 


28 April 2013

Nukilan Hati

BY Fath_n!e$@ IN , , , No comments

Hah!!!!!!!!!!!!!!!
Welcome to back to blogspot.

Assalamualaikum...
Salam sore...
Hello peeps!!!

Tajuk entry tak ley blah.
Nak jer gempaq-gempaq kan....

Fuh!!!!!!!!!!!!
Kepenatan berperang di rumah dah selesai hari ini.
Syukur Alhamdulillah.
Pengisian hari minggu yang penuh terancang, even tak mencapai 100% seperti yang dirancang.
Contohnya nak shopping barang2 dapur di tesco, at last terpaksa tukar hanya di UME akibat kekangan masa.

Secara totalnya, 60% kedudukan baru.
Pengubahsuaian kedudukan di dalam bilik me and mom totally changed.
Fuh!!!!!!!!!!!!!!!!
Kagum dengan kegigihan diri sendiri mengubah katil besar, almari baju besaq gabak, meja study dan segala bagai.
Hanya aku seorang.
Terima kasih Allah kerana meminjamkan sedikit kudrat pada diri ini.
Ketidakbergantungan pada diri orang lain, itulah diri aku.

Yeay!!!!!

Now me akan concentrate pada kegiatan politik me untuk beberapa baki hari yang tinggal.
And for this moment, my mom very supportive.
She know what im doing, where i gone and everything.
No secret rite now.

Bercakap mengenai Pu3, im 'alone' rite now.
'Sayap' sebelah saya hampir-hampir patah.
So sad with my situation rite now.
Allahuakhbar....

"Jangan pernah berjanji jika tidak mampu untuk menepatinya..."  Sakitnya hanya Allah saja yang tahu.

Berdoa dan terus berdoa semoga Allah terus memberikan kekuatan pada diri ini.
Yeapsss, me tak alami lagi fasa itu kottttttttttt.....................

Jujurlah pada diri sendiri.

Maafkan diri ini wahai sahabat, jika aku terlalu berterus terang.

“Persahabatan diwarnai dengan berbagai pengalaman suka dan duka, dihibur-disakiti, diperhatikan-dikecewakan, didengar-diabaikan, dibantu-ditolak, namun semua ini tidak pernah sengaja dilakukan dengan tujuan kebencian”

Yeaps betul, seorang teman juga perlu sokongan dari teman2nya... Fahami diri nya....hmmmm

Wallahualam..

~xoxo~
Fath_Niesa


Publish;
FN


Pinkple BerSpa & Manicure

BY Fath_n!e$@ IN , No comments

Fuh!!!
Fuh!!!!!!
Take 5 before sleep....

Just sesaja nak meramaikan entry blog i ni....

Petang tadi untuk pertama kalinya pinkple bermanicure and spa di wash room.
Sebelum ni, mat-mat nepal dok pujuk banyak kali dah...hahahaha....
btw, untuk kali ni memang i dah target pun untuk polish, wax dlm.

Ikutkan papan rega yang tertera kt car wash tu adlaah sepertu berikut :-
  • Cuci + vacuum + wax tayar = RM9.00
  • Cuci engine = RM15.00
  • Wax = RM80.00 (alamak tak ingat plak)
  • Polish = RM120.00
Gedebak gedebuk, jumlah semua RM180 yang diorang offer kt I. Wow!!! mahai nyerrr.. i tot around RM100 jersss, sekali mak aiiiii, hampir2 gak ler cancel last minute.

Tunggu lagi, agenda tawar menawar pun berlaku. RM150.00 utk polish, wax, cuci, vacuum, cuci engine. ON!!! kerja2 treatment pada pinkple pun bermula.


Dok tak sampai 10minit, sorang g mamat nepal datang.
kaka....bla..bla...bla...treatment utk cermin like kalis ayaq. buat pada semua cermin kecuali cermin depan sebab dah der wyper. Harga dia g tau RM150. Tapi memandangkan I dh ambik pakej2 diatas, dia offer RM100.00. I said mahai, xnak buat. Next time. Dia panggal I untuk tunjukkan demo pada cermin. Hmmm, berkesan jugak. Tanya tahan brapa lama. Then dia ckp lama.. BTW cermin tu akan jadi macam kita letakkan rain-X pada semua cermin. Air tak melekat pada cermin.

Hmm..fikir punya fikir, i kata next time lagi.
Dia mai pujuk lagi...bla..bla..bla..sampai ceq naek rimaih...
Dia tanya I brapa i nak bayar kalau wat treatment cermin tu?
I kata, semua sekali RM200.00. Makna kata utk treatment cermin tu RM 50 sahaja.
BTW, I tak sure whether harga tu berpatutan dah atau pun tak.
Pada mulanya mamat nepal tu xnak bagi rega yg i minta. Dia letak RM80, RM60 and last RM50 sebab I dh malas nak layan dia, ast2 dia yang feed-up.
Yeay!!! i won... (even ceq tak tau ler dh murah ker idok. janji tak ler smpi RM150 yang dia tawarkan pada mulanya)


Apa-apapun, pinkple sekarang dah cantik kembali
Tak dok jeragat-jeragat di muka dah.
hahahaha....

Rasa sayang plak nak bawa pinkple kluaq.
kehkeh...
Ikutkan hati nak jers guna my sis nyer car.
Tapi I jenis t.s.k gunakan kereta orang lain, lebih selesa dengan kereta sendiri, gagahkan diri juga bawa pinkple..hahaha..
Kereta sendiri berani cilok.
Kereta orang kena care lebih, even kereta sendiri pun lebih care.
tak per lah, susah senang bersama pinkple.

Oklah...
Nak lena dah..
Gud nite
Bismikallahhumma'ayawaamut...

Wallahualam...

~xoxo~
Fath_Niesa


Publish;
FN


26 April 2013

Exam PTD

BY Fath_n!e$@ IN , , No comments

Bismillahirrahmanirrahim...
Memandangkan malam masih muda lagi, saya nak story 1 cerita lama (lama tak lama sangat la..dalam 3 4 minggu lepas) pengalaman mengambil exam PTD.

Untuk entry kali ni, bukan saya nak bagi tips jawab soklam PTD na...sebab sayer pun tak lepas lagi stage-stage lain. If tak salah saya ada 3 stage.

Untuk pengetahuan semua, exam yang baru saya duduki merupakan panggilan yang ke-3 tetapi pengalaman menduduki exam adalah kali ke-2. Sejujurnya, kali ni soalan-soalan yang ditanya adalah lebih senang dari kali pertama saya duduki. Mungkin time tu fresh graduate, so confident level terlalu tinggi dan terlalu membaca buku kot.heeeee

Kali ke-2 panggilan saya dah surrender. Give up sebentar. Sebabnya saya rasakan untuk exam PTD tersangat susahlah soalannya. Itu hanyalah pandangan saya. Tetapi sebaliknya berlaku bila panggilan ke-3 dan saya decide untuk attend kali ini. Syukur Allahamdulillah. Dengan sedikit tenang menjawab semua soalan, even sedikit kecewa dengan Math sebab terlalu nervous, saya tidak sempat menjawab hampir 10 soalan. Tapi walaupun begitu, saya mengharapkan baki yang terjawab mendapat full mark. At least lepas sedikit sesak di dada ini.

Kali ini juga, semangat menjawab soalan esei ada berbanding dahulu. Sehinggakan 3 muka setengah untuk esei BM dan 2 muka bagi esei BI. Tapi untuk grammer ntah ler. Bab-bab grammer den lomah sikit.

Tajuk esei BM yang saya pilih adalah "Gagasan 1 Malaysia : ........ x igt. Bincangkan"

Dan bagi esei BI, tajuk yang saya pilih adalah "Job satisfaction. Discuss..." Something like that la soklan dia.

Ada pilihan, tapi tak berapa confident untuk tajuk-tajuk lain.

Bagi pengetahuan am, soalan yang ditanya not bad la. Tak banyak mahkamah-mahkamah sangat.

Jika ditakdirkan saya lepas exam ni, 2nd stage yang perlu saya hadapi adalah cabaran fitness. Assessment. Public Speaking. Bla..bla..bla.. (tny yg dh berpengalaman). Untuk stage terakhir, sesi temuduga.....

So, kita tunggu lagu 3 4 minggu for the result k.....

Wallahualam...

~xoxo~
Fath_Niesa


Publish;
FN

Demam Kempen

BY Fath_n!e$@ IN 2 comments

Demam Kempen PRU 13 bermula!!!!!

Sejujurnya saya bukanlah pandai untuk berbicara berkaitan politik-politik ni pun. Tapi sebagai rakyat Malaysia yang masih diberi peluang oleh-Nya untuk berada di bumi ini, saya bebas bersuara. Anda juga bukan?
Gambor dari Pakcik Google
Okeylah, kurang dari 10 hari lagi, semua rakyat Malaysia yang ada kesedaran untuk daftar undi dan layak untuk mengundi akan menghadapi PRU ke-13. Biasalah, bahang kehangatan kian membara dalam diri semua penyokong parti. Biarlah kita bertanding secara bersih. Tiada rusuhan, tidak bom-bom buatan sendiri ini. Kejadian baru-baru ini di Nibong Tebal amatlah dikesali. Kenapa perlu sampai begitu? Jangan sampai ada kemalangan jiwa yang berlaku. Negara kita negara demokrasi. Please behave!!!! Kepada semua penyokong parti politik samada BN - PR - PAS sila patuhi undang-undang negara. 

Undian anda, penentu masa depan negara. 

Jika anda merasakan kerajaan sekarang banyak memberi kemerosotan dari segi KDNK negara, tidak memperjuangkan hal-hal agama Islam, zalim terhadap rakyat, tidak membantu rakyat, terlibat dengan sumbang mahram dan meningkatkan liabiliti negara, bertukarlah. Tapi sebagai seorang penduduk dan rakyat Malaysia yang bijaksana, apa kata kaji selidik dahulu ekonomi negara.

Tapi janganlah kita menutupi segala usaha yang telah mereka lakukan terhadap rakyat dengan adanya Gagasan 1 Malaysia. ETP. GTP. UTC. RTC. Semuanya untuk rakyat Malaysia yang berbilang kaum. Bagi pihak yang anti-kerajaan, bukankah korang jugak hadap BRIM 1 dan 2? Satu cukuplah contoh. Korang sendiri pun tahu. 

Berikanlah sokongan pada mereka yang berkemampuan untuk menerajui negara. Bukan beri sokongan untuk kepentingan diri sendiri sehingga sanggup mengadaikan negara sendiri.  

Bagus jugak ada pembangkang ni. At least, kerajaan yang ada sekarang akan terus memperbaiki perkhidmatan mereka terhadap rakyat dari semasa ke semasa. Bukan mudah untuk kita memuaskan hati semua pihak. Dan bukan mudah untuk menerajui negara. Bila dah nama pun pembangkang, apa lagi kerjanya, pastilah akan bangkang dan tidak setuju apa yang orang lain lakukan. Oppttss!!! Nampaknya macam saya berat ke arah kerajaan jer kan? hahaha..its normal. Bebas bersuara.
Gambar : Ihsan Google
Antara ahli ulama yang saya hormati di Malaysia ini adalah mereka yang terdiri dari parti Pas. Mereka adalah Ustaz Harun Din, Hasan Din, Hasan Ali, dan UAI. Suka saya menghadiri majlis-majlis ilmu mereka dan tidak salah jika kita meletakkan sebelah pandangan ideologi politik yang berbeza di sebelah sebentar demi mencari ilmu akhirat. 

Negara Kebajikan?
Pendidikan percuma?

Kalau negara kebajikan, korang pastilah sanggup untuk bekerja secara kebajikan juga kan? bekerja tanpa gaji. Contohnya lah.....

Pendidikan percuma? kalau kita pi mengaji ugama, Al-Quran sekali pun, takkan kita tak bagi duit pada tok guru kita? 

Sebenarnya saya tertanya-tanya apakah sebenarnya perjuangan PAS? Serius, saya tsk mereka bersekongkol dgn PR...

Gambar : Ihsan Google
Saya berharap PAS teguhkan pendirian mereka untuk menegakkan syiar Islam tanpa dibayangi oleh geng-geng PR. Dan berharap, PAS tidak dipergunakan oleh PR untuk menerajui negara. Jangan sekarang kata Ust. Hadi Awang akan jadi PM jika menang PRU-13, tetapi bila tiba masa, INI KALILAH, orang lain pula yang akan naik jadi PM. Orang cha ya nun alif banyak muslihatnya. Baik mereka ada makna. Itulah yang saya risaukan.

Rakyat Malaysia semuanya bijak-bijak belako. Allah bagi akal fikiran untuk berfikir. Buatlah keputusan yang bijak demi agama-bangsa-dan negara. Jangan kita hanya nampak nyamuk diseberang laut tetapi gajah menari depan mata, kita tidak nampak.

Undi anda adalah rahsia :)
Undian anda penentu masa depan negara.
Undi ikut kebolehupayaan mereka menjaga kepentingan orang2 Melayu terutamanya.
Undilah mereka yang tidak memecahbelahkan perkauman di Malaysia ini.
Undilah mereka yang menjaga dan menegakkan syiar Islam
Fikir sebelum mengundi.
Segala-galanya ditangan anda.

SELAMAT MENGUNDI

Wallahualam.

~xoxo~
Fath_Niesa



Publish;
FN
 


Sahabat Sejati

BY Fath_n!e$@ IN , No comments

Ku biar kalam berbicara
Menghurai maksudnya di jiwa
Agar mudah ku mengerti
Segala yang terjadi 


Sudah suratan Ilahi

Ku biarkan pena menulis
Meluahkan hasrat di hati
Moga terubat segala 


Keresahan di jiwa
Tak pernah ku ingini

Aku telah pun sedaya
Tak melukai hatimu 


Mungkin sudah suratan hidupku
Kasih yang lama terjalin
Berderai bagaikan kaca
Oh teman, maafkanlah diriku


Oh Tuhan
Tunjukkan ku jalan
Untuk menempuhi dugaan ini
Teman, maafkan jika ku melukaimu 


Moga ikatan ukhwah yang dibina
Ke akhirnya

Aku tidak kan berdaya
Menahan hibanya rasa 


Kau pergi meninggalkan diriku
Redhalah apa terjadi
Usahlah kau kesali
Mungkin ada rahmat yang tersembunyi


24 April 2013

Harus Terpisah

BY Fath_n!e$@ IN , No comments

Sendiri, sendiri ku diam, diam dan merenung
Merenungkan jalan yang kan membawaku pergi
Pergi tuk menjauh, menjauh darimu
Darimu yang mulai berhenti


Berhenti mencoba, mencoba bertahan
Bertahan untuk terus bersamaku
Ku berlari kau terdiam
Ku menangis kau tersenyum


Ku berduka kau bahagia
Ku pergi kau kembali
Ku coba meraih mimpi
Kau coba ‘tuk hentikan mimpi


Memang kita takkan menyatu
Bayangkan.. bayangkan ku hilang, hilang tak kembali
Kembali untuk mempertanyakan lagi cinta

Cintamu yang mungkin, mungkin tak berarti
Berarti untuk ku rindukan
Ku berlari kau terdiam
Ku menangis kau tersenyum

Ku berduka kau bahagia
Ku pergi kau kembali
Ku coba meraih mimpi
Kau coba ‘tuk hentikan mimpi

Memang kita takkan menyatu
Ini harusnya kita coba saling melupakan
Lupakan, lupakan kita pernah saling bersama
Ku berlari kau terdiam

Ku menangis kau tersenyum
Ku berduka kau bahagia
Ku pergi kau kembali
Ku coba meraih mimpi

Kau coba ‘tuk hentikan mimpi
Memang kita takkan menyatu


Tentang Dirimu

BY Fath_n!e$@ IN , No comments


Diriku bagi dirimu seperti asing
Tak berguna tak membahagia
Padamu hanyalah beban

Tuhan tahu apa yang terjadi


Antara kau dan aku

Kau takkan tahu apa hatiku
Yang selalu derita kernamu
Dan kau takkan rasa apa yang ku rasa


Semenjak kau hadir hidupku
Sering saja untukmu tentang dirimu
Tak pernah untukku

Mereka lihat masih lagi aku


Menantikan mu
Yang aku tak tersedar lagi dengan sikapmu terhadapku
Namun aku sebenarnya aku tak seperti yang kau tahu

Tak pernah untukku

R>I>N>D>U

BY Fath_n!e$@ IN , No comments

Selama aku mencari
Selama aku menanti
Bayang-bayangmu dibatas senja
Matahari membakar rinduku 


Ku melayang terbang tinggi

'tuk slalu mega-mega
menembus dinding waktu
Ku terbaring dan pejamkan mata 


Dalam hati kupangil namamu
Semoga saja kau dengar dan merasakan

Getaran dihatiku
Yang lama haus akan belaianmu 


Seperti saat dulu
Saat pertama kau dekap dan kau kecup bibir ini
Dan kau bisaikan kata-kata ku cinta padamu

Peluhku berjatuhan 


Menikmati sentuhan
Perasaan yang teramat dalam
Telah kau bawa segala yang kupunya
Segala yang kupunya ouoooo


Getaran dihatiku
Yang lama haus akan belaianmu
Seperti saat dulu 


Saat pertama kau dekap dan kau kecup bibir ini
Dan kau bisikan kata-kata aku cinta padamu ooho kepadamu hohoh 



18 April 2013

15.04.2013

BY Fath_n!e$@ IN , No comments




15 April 2013

Twenty Eight

BY Fath_n!e$@ IN , No comments

Assalamualaikum semua...
Hello peeps!!!
Morning 

Today is my born-day. But 28-yrs ago. Yups!!! Saya dah 28 tahun. Terima kasih Allah kerana masih memberi peluang pada diri saya untul terus mencari ilmu-Mu.

Happy Birthday to me...
Happy Birthday to me...
Happy Birthday to me...
Happy Birthday to me...

Alhamdulillah, bersyukur pada Yang Esa kerana masih memberikan peluang kepada hambaMu ini untuk terus cari dan mencari sesuatu dalam diri ini. Semoga aku menjadi seorang muslimah sejati dan terus berada dilandasan yang betul.

Ya Allah Ya Tuhanku, tuntunilah jalan hambaMu ini. Terkadang aku juga terbabas dan tergelincir dari landasan-Mu. Ingatkanlah diri ini Ya Allah.

Ya Allah Ya Tuhanku, Engkau ampunilah dosa-dosa hambaMu ini. Engkau lindungilah seluruh ahli keluargaku dari syaitan yang durjana dan manusia yang hasad dengki. Engkau ringankanlah jodoh hambaMu ini. Berikanlah jodoh yang terbaik di sisiMu Ya Allah. Engkau berikanlah kesihatan yang baik kepadaku dan seluruh ahli keluargaku. Engkau berkatilah rezeki hambaMu ini dan berikanlah rezeki yang lebih supaya aku boleh membantu orang-orang yang memerlukan Ya Allah...

Dengan masa yang tidak banyak ini, aku berharap dapat berbakti pada kedua ibubapaku. Mak, abah, kak cik sayang mak dengan abah sangat-sangat. Halalkan makan minum kakcik.

Dikesempatan ini, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga pada semua ahli keluarga, sahabat handai dari kecik sampai besar atas ingatan kalian dan juga surprise yang tidak disangka. Cukuplah dengan doa-doa kalian untuk kesejahteraan saya dunia akhirat. Aamin. Aamin. Ya robbala'lamin.

Next entry akan saya postkan surprise dari my lovely mom, bff-officemate dan bff-studymate.

Wallahualam.

~xoxo~
Fath_Niesa

Publish;
FN


07 April 2013

Family Gathering

BY Fath_n!e$@ IN , , No comments

"lap-lap skit screen ni...tiup2 skit... bersawang nyer blog sayer ni. Emang dasar pemalas menghadap blog lately ni yer cik FN ni...ish3x..xmowxmow...."

Hokey!!!dah tak berhabuk. leh ler mulakan penaipan dengan sonang hati den.....

Bismillahirrahmanirrahim.
Hello everyone.... (mcm ramai jer kan???)
Wokeylah, lets mulakan... :) (dah macam rojak buah. bm.bi.bm.bi.tp xpo, punya suke hati den ler, sbb belog kami kan???tak suka klu, just go to ataih kanan, der button X, click jers kt c2..sekian...)

Last week, hari Khamis (28.03.13)  my beloved sista balik mai semenanjung (iyolah, org tu dh jadik warga sarawak) sebab nak settlekan kargo di Alor Star (AS). So, memandangkan mereka pulang ke kampung (taman halaman), saya pun dengan suka hati bercuti pada keesokkan harinya semata-mata nak spend masa bersama buah-buahan hati saya, team DBSs.....

 
Friday morning, off to AS untuk ambik mereka pulang ke Kepala Batas around 8 pagi dr penang. 9 pagi sampai AS, 10pg pergi ambik DBSs shoot trus g Jakel shopping kain raya, 12.30 shoot balik Kepala Batas then trus shoot pergi lunch dengan bonda dan smpi di PERDA jam 1.15 tengahari. Kol 2.45 trus g megamall, sunway carnival dan tesco. Petang selepas Asar, bawa team DBSs dan thier cousin pergi taman. Malam dinner di Kiosk Bertam.




I saw my mom's face very happy. I know, mom rindukan cucu-cucu dia.....heeeee

Saturday, morning2 saya g hantar kereta untuk service di Pro2. Then, my sis pick up me at Pro2, then shoot g market besar kt pmtg manggis. Mencari ikan semilang because my lil brother request nak makan gulai ikan semilang, ulam-ulaman, dan my sister nak tapaw balik sarawak daging dan tulang berkilo-kilo. heeeeee

As usual, petang bawa buah-buahan hati pergi playground. Malam after maghrib, kitaorang shoot ke Sunway Carnival, dinner pizza di sana dan treat by me.
2 malam tidurkan mereka. Itu yang dirindui. Best tidurkan mereka. heeeeee.......

The next day, Sunday, 5.30 pg hantar my sis's family to airport. Sekejap sudah masa berlalu. Tak terasa masa berlalu terlalu cepat.

Next week, 17hb mom akan fly ke Sarawak sehingga 1hb May. Huaaaa...i will miss my mom...Oh!!! no....

Ok, Sampai takat ni dulu la na.
Picture esok (Isnin) baru saya upload sebab ada dalam PC kt ofis.

Wallahualam.

~xoxo~
Fath_Niesa



Publish;
FN

Tak Jodoh

BY Fath_n!e$@ IN , No comments

Kering air mataku mengingat tentangmu
Tentang kita yang tak jodoh
Dulu pernah bermimpi saling memiliki


Nyatanya pun tak kesampaian
rela relakanlah masa itu
Biarkanlah jadi masa lalu


Kenang diriku selalu di hatimu
Selalu di jiwamu, simpan di memorimu
Ku nanti dirimu bila malam pun tiba
Cukup kita yang tahu, mimpi jadi saksinya


Kering air mataku mengingat tentangmu
Tentang kita yang tak jodoh
Mimpi jadi saksinya



Angin Syurga

BY Fath_n!e$@ IN , No comments

Ku himpun waktu ucapan terindah
Terbenam sudah asmara
Mesranya siang dan malam
Selalu kau tiup kan angin syurga padaku
 
Ku himpun makna kata darimu
Harum yang mekar di kebun hati
Dan katamu sebuah kota bahagia dan berdiri ..

Sehingga hujung masa
Berbisik sendiri dan terbit suara kalbuku
Kasihku... tuluskah cintamu
Sebuah jawapan ku damba dari bibir mu .. bibir mu

Tidakkah kau tahu hidup punya waktu
Kasih tersia bukan itu ku mahu
Andai kau membisu tentu akhirnya
Perpisahan ini akan tetap terjadi
 

 

 

05 April 2013

My Best Friend Wedding

BY Fath_n!e$@ IN , , , No comments

Reception 23/3/2013 & 25/3/2013



Tahniah!!!!!!!!!