27 March 2013

Ghafar's Wedding

BY Fath_n!e$@ IN , , No comments

Hello peeps!!!

This week akan penuh ler entry saya dengan majlis kahwin member-member.
Majlis saya???
Jom berdoa untuk saya k.
TQVM

17/3/2013, Ahad minggu lepas, untuk pertama kalinya saya drove sesorang menuju ke Baling. Hah!!! Even pernah pergi kenduri kawan-kawan sampai ke Perlis dan Kualan Kangsar (dgn drive sendirian) tapi rasanya Baling jugak paling jauh. Mana tidaknya, jalan highway dia tak seperti highway yang biasa lurus memanjang, dan RNR pun banyak. Agak karget kerana, takut apa-apa yang terjadi di tengah jalan. Nobody can help me. Tambahan saya kan perempuan....heee.. klise!!!! nyampah lol.....

Allah kan ada.
Lagipun tak biasa dengan jalan Baling tu. If highway biasa ok jer.
Tapi highway pantai timur cuak skit.
So, dengan tersampainya saya di sana last week, maka, leh ler memanjangkan kaki lepas ni.
Heeee.. Ada niat gaks tu.


Kenduri di Baling...
Terbaik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sebabnya ada Nasi Apollo dan Gulai Batang Pisang.
Paling favourite gulai batang pisang.
Yummy!!!!!!!

Nasi Putih Gulai Batang Pisang
Dan untuk pertama kalinya saya tengok secara live Nasi Apolo di sediakan.
Heee...
Sian...
Keperakkan sebentar.

Tadaaaa..Nasi Apollo
Dikesempatan ini, saya ingin mengucapkan tahniah kepada rakan sekerja saya, Ghafar (team site) yang telah selamat menjadi suami pada pasangannya. Selamat Pengantin Baru. Semoga kekal hingga hujung nyawa dan Jannah...Aamiin.
 
Love Baju Kurung Batik (Kenduri Rumah K'Sal)
Love Kurung Moden wt Selipar Pink
Myself
~xoxo~
Fath_Niesa




Publish;
FN 

       


Reactions:

0 comments: