23 November 2012

Tisya's Convocation Day

BY Fath_n!e$@ IN , No comments

Hi peeps.
Hari ni lunch time lamer skit.
So, ada ler kesempatan buat diri ni nak hupdet apa yang patut yer...


10/11/2012, Sabtu yang lalu, Tisya my buah-buahan hati sayer ada convocation. Oleh yang demikian dan atas permintaan si kecik ni, my bonda merangkap CT Tisya pun apa lagi, tak sampai hati ler tak nak penuhi permintaan dia. Lagian pula, ni kali terakhir dia bersama Tadika Abyad yang sememangnya bagus even sedikit mahal berbanding tadika-tadika yang terdapat di sekitar AS tu. 


Terhibur melihat keletah anak-anak kecil yang menari, menyanyi, mengaji dan berlakon. Seyes, gelak jer sepanjang majlis tu.

Part yang sedihnya, bila di akhir majlis, ada sesi bersalam-salaman bagi mereka yang 6 tahun kerana lepas ni mereka akan melangkah ke alam persekolahan yang sebenarnya. 


Tak boleh blah, bila saya yang "banjir" dahulu..Teringat akan zaman belajar saya. Teringat akan zaman matriks, kami akan menangis bersama-sama. Sedih kot... Begitu juga lah perasaan ketika majlis konvo Batrisyia. Saya yang beria-ia nangis. Malu jers kat kanak-kanak rebina.

Ok, moh ler kita layan gambo-gambo yang syiok (ferasan...)


~xoxo~
Fath_Niesa

Reactions:

0 comments: