27 April 2012

April In Love ~ Countdown

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Countdown???
Mende lah yang di countdown kan tu?
New year ker?
hurm, ke hari bersejarah?

No! No! No! No!

Countdown bila bonus nak masuk. (^________^)Y

Yezzer, kat sini kejap2 staff datang bertanyakan bila gaji nak masuk ni...
Tangan kanan dah gatal bangat syyeeehhh...
Sabar yer kengkawan. Malam karang kol 00.01 pergi la terpacak depan mesin ATM tu.
Internet banking?
Bleh gak check, tapi kol 11.45pm dah under construction. Jam 00.30 ke atas baru leh check.
Dah pernah buat, sebab tu tau.
Muahahahaha

Tambahan esok akan ke Singapore-JB, mana tidaknya berpusu-pusu persoalan menerjah ke bilikku ini.
pfffff....
Penat menjawab.
Relex bro. biar kasi panas skit gaji and bonus tu dalam bank.
Ini tak dan nak panas, dah kena kuar balik. :)

Kalau ikut pengiraan saya, (4.30pm) lagi 8 jam diorang leh check gaji dan bonus.
dan untuk ke Singapore-JB dalam 26jam lagi.

Perasaan? Hurm, macam biasa, sebab keja still banyak. Dan hampir2 terlupa untuk bawa 'buku merah'.
Fuhhhh, selamat...kalu tak, duduk ler terconggok kat tambak johor tu.
Uwaaaa...nangis.

Tahun 2012, ni kali ke 2 untuk saya bercuti.
Alhamdulillah.
Hujung bulan 3 dan awal bulan 4 ari tu, pergi dengan bonda.
Kali ni bersama teman-teman office.
Company trip....(^___^)Y

Ok, jom la, nak sambung release payment received jap.
Settlekan kerja b4 bercuti-cuti.
See yaaaa..

Oh ya!!! sebelum saya terlupa, saya nak wish GOOD LUCK TO  BRO.FID.
InshaAllah, U CAN DO BRO.
Take it as challenge for yourself k. All The Best.
Doa Dan Tawakal kepada NYA. InshaAllah. Amin...

~ xoxo ~
Fath_Niesa

Reactions:

0 comments: