24 April 2012

April In Love ~ Singapore

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Hye all.
Coretan di petang hari...(maaf bos, curik masa kejap utk hilangkan zzzzz)

Alhamdulillah, segala perancangan untuk company trip kali ni dah 80% settle.
Yeay!!!! Ready to go.
Semoga perjalanan kami semua dilindungi oleh-Nya.
Payment pun dah settle between company dgn pighak agency.
Cuma payment antara staff saja blom settle. Semua advance dahulu.

Trip kali ini mostly 100% handle oleh saya. It's ok, tambahan saya pun 'kaki travel'.
Sejujurnya, dalam banyak2 negara yang saya pergi, Singapore tak pernah terlintas difikiran pun. :)
Ntah la. Mungkin berjiran kot.

Ini first time nak masuk Singapore. This year, ada juga cop dalam 'buku merah' saya. dari imigresen. :)
Doakan agar perancangan nak ke negara matahari terbit termakbul.
BFF lain pun dah kata, kalau tetiba next year kahwin, ajak ler sekali hubby masing-masing. InshaAllah (kalau bertemu jodohnya sebelum berlepas).

Apa yer yang menariknya di Singapore, selain dari murtabak besar dan singa (hahahaha)?
USS? lain. Sentosa Island? lagi?
Shopping apa yang best yer?
I have no idea.
Help me! Help me! apo yang best...

Yang survey tanya kot Mr.Google pun ada ler beberapa tempat selain USS tu.
Antaranya :- Arab Street, Bugis Street, Mustapha Center, Orchad Road, Merlion.

Apa yang saya tahu adalah 'menembak'.
Weeeehuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
Loike! Loike! Loike!

Apa2 pun saya kena ler redha kalau gmbar sendiri tak dok.
Uwaaaaaa...sob. sob. sob.


~ xoxo ~
Fath_Niesa

Reactions:

0 comments: