31 January 2012

Wajah Baru

BY Fath_n!e$@ IN 2 comments

Assalamualaikum semua.
Hari ni saya nak ngadu, sy terpaksa menukar wajah blog saya sebab ntah ler apa masalahnya.
Banyak sangat tanda !!!! (seru)
Hanya sempat dengan wajah tersebut sebulan sahaja.
Xpa la, hari ni, saya share dengan uols wajah baru blog saya...
Lebih cool n relex.
Saya suka!!!!

Reactions:

2 comments:

Mdsaf Kyo said...

biasa tu fath...saya pon dah tukar baru, tapi bukan pasal byk error atau apa...tapi ada entry yg susah nk baca kalau pakai yg lama...

enjoy!

Fath_n!e$@ said...

yg ni pun nice juga....itulah, ada yang tak leh bc..