13 January 2012

Wajah Baru

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Hye guys..
Sekarang yang lunas kan janji saya tadi di siang hari. Katanya mau ketemu di next entry di malam hari kan?
Tadaaaa.... inilah dia. 
Yeay!!! my blvd blog sudah tukar wajah.
Pinky-pinky kan??? hahahaha.
Cer tengok gambar ni, ok tak??? Cer Komen skit....

Cam ner? Ok kah?
Nampak fresh skit tak???
Syiok sendiri?? Sebab penuh dengan muka saya ek???
Ofkos la, takkan nak buh gambar uols plak, kan???
heeee.just kiding..Hope uols suka la yer dengan wajah baru blog ni. 

Bising sebab ada lagu??? 
Hahaha, memandangkan saat  ini saya tetiba suka lagu ni, so saya bubuh le dulu lagu ni..esok2 saya buang ler...Bleh????
Apa2 pun, cuba ler dulu amati lagu ni, then, korang akan suka juga nanti.
Kadang-kadang, lagu ni macam kebetulan jer sama dengan life kita kan?
Korang pernah rasa tak? atau pernah tersedar tak?
Another song yang sangat-sangat saya suka adalah lagu OST Ombak Rindu.
Memang layan kot... hari2 ulang 5 6 kali pun masih terasa dihati...
Lirik dia lebih kurang macam ni, Tuhan tolong, lembutkan hati dia, untuk terimaku seadanya...... 
Halamak, terjiwang sudah bahhhhh...

Occay la, sebelum saya merepek lagi, elok la saya mengundurkan diri dulu yaaaa.
Komen jangan tak komen.
Komen yang membina akan saya ambil sebagai pengajaran dikemudian hari..
Bye-bye semua.
Thanks sebab masih sudi lepak-lepak di blog saya yang SYIOK sendiri nih. (dalam hati, biarlah orang nak kata apa. korang ader??tak der, dok diam2)
Segala keburukan datangnya dari saya, dan kebaikan datangnya dari Allah s.w.t

Ikhlas Dari :- Fath_Niesa

Reactions:

0 comments: