12 January 2012

No Title

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Assalamualaikum semua.
Selamat pagi.
Hari ni dah 12/01/2012. Wah dah hampir separuh bulan January kita lalui.


Itu pun dah banyak warna warni nya.
Best!!! Mencabar juga. Suka-suka.
At least tak ler boring hidup ni kan???
Kehidupan anda boring kah??? Hehehe..tepuk dada, tanya iman sendiri yookkkk!!!
Saya? Alhamdulillah, tak sempat nak merasai kebosanan a.k.a keboringan dalam hidup.
Tiada istilah bosan dalam hidup jika kita ada tujuan dan matlamat dalam hidup.


Hari-hari yang dilalui pasti ada saja warna warni nya.
Biru, purple. pink, hitam, putih, coklat, kelabu, dan sebagainya. Betul tak?
Tapi pastikan diri kalian tidak seperti robot kerana selalu menjalankan xtvt yang sama sepanjang hayat.
Cuba untuk mencari kelainan dalam hidup kalian.
Kelainan ke arah lebih positif, sentiasa berfikir positif, rasional dalam tindakan.


Mencuba sesuatu yang baru tapi jalan sesekali mencuba barang-barang terlarang pulak yer.
Asal kata mencuba sesuatu yang baru, benda haram pun korang nak sapu. Xmow2x..
Bersukan mungkin?


Argh, sebut pasal bersukan ni, saya rindu akan sukan hoki dan futsal.
Sukan hoki x dak team. Member-member lain semua dah berkahwin. Uwaaaa. So diorang der komitmen lain.
Futsal? Dilarang main dah. Bukan apa, lutut saya dah injured disebabkan pernah terjatuh teruk sehingga kuku kaki turut tercabut...Aucchhh!! sakit kottt. Tapi xpa, sesekali nak main gak, langgar border skit.Muahaha.
Boling? Masih bermain jika ada kelapangan.
tapi sekarang serius dalam gym plak. tak boleh kalau peluh ni tak keluar dari badan.
Mesti dan pasti akan ke gym selalu. Yeay!!! So far, boleh dikatakan kerap ke sana. Seminggu 5-6 kali. Alhamdulillah. Azam new year. Acehcehceh.


Ok la. later saya continue lagi occay?
Ada kerja yang perlu dilunaskan.
Selamat bekerja pd semua buddiesku...
Bye, bye.. ceria-ceria selalu k...daaa
Ikhlas Dari :- Fath_Niesa

Reactions:

0 comments: