25 November 2011

Pemikir

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Assalamulaikum semua.
Pekabar semua? i'm ok. aceceh, speakang london bridge plak yer?
Saya ok, Alhamdulillah. 

Kan best, saya juga seorang pemikir. Selama ni memang berfikir pun, cuma bukan lah mcm seorang kenalan saya yang selalu berfikir mengenai hal-hal ekonomi. Beliau adalah bro.GE . Baca news mengenai ekonomi, ada juga. tapi tak sehebat + sebanyak ilmu seperti beliau. Salute hbs saya. Dan atas sedikit 'pengaruh' beliau juga la, saya terdedah pada hal-hal emas + dinar + dirham. Dan bila dah tau skit2 info, baru saya tahu, beberapa kenalan saya seperti Hadi, Faiz, dan beberapa lagi yang terlibat sama dlm semua ni. Saya banyak + follow info dan news dari fb + website goldhall.net. Korang yang mana2 nak tambah ilmu atau pendedahan mengenainya, leh ler menjenggah ke http://www.goldhall.net/.

Korang jangan risau, website ni bukan untuk mengaut keuntungan, ia hanyalah untuk mendidik masyarakat di luar sana apa yang sedang dan telah berlaku pada ekonomi dunia sekarang ni. 

Malas nak cite lebih2, nanti korang bosan plak. Kalau berminat, jenguk jer website td tu k. Ni saya postkan salah satu xtvt yang bakal diadakan esok. Hopefully saya sempat untuk hadirkan diri. InshaAllah. 

Terbaik kan??


Reactions:

0 comments: