03 September 2011

Sebelum ber"BBQ"

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Assalam semua...

Malam ni aku der BBQ bersama teman-teman skolah time form 1-3 dulu...dari skolah BADAWI (SMKDHAB). N3 ni aku post sebelum aku bersiap-siap utk ke teratak en.Rais di Pmtg Sireh. ala, yang bukak sauna herbs tu. haaa kt c2 ler rumah dia. Kalu ni guest yg dah confirm semua 18org. 1 peningkatan dari Majlis IFTAR 2011 lepas (27/8/11).

Bukan senang wow nak kumpulkan ramai-ramai ni. Mula2 we all decide nk wat kt RNR tepi laut tu, then dpt suggestion from EN.Izamudin lak, supaya wat kt Tupah. Tapi mcm ramai yg tak leh jer, coz siang kebanyakkannya ada kenuri. So last minute pertukaran berlaku, we all decide wat kt rumah En.Rais. TQVM dude sebab menyediakan tempat utk kita semua ber"BBQ" mlm ni.

Korang nak tau 3, aku n the geng (gurls) mula2 ingt nk beli yg dh siap diperap kat tesco tu. Then Pn.Ilani kata, it's ok, dia tlg perapkan. Then sehari sebelum jumaat, aku dpt kol from her husband, Ilani warded sehari kt ospital seberang jaya, coz bleeding. penangan jalan byk time raya ari tu r ni. Then ok, dia tak leh nk tlg perapkan. Then semalam (jumaat after asar), we gulrs kuar g tesco sbrg jaya. Hampa semua nak tau x, ayam hbs weiiiii!!! so we decide g giant n tesco SP. Shoot trus g SP. Pun sama jugak.

So, this morning, Mern a.k.a Dayah's father tlg belikan daging 2 kila, n Mern tlg beli ayam 2 ekor. hehehe..nk tau sapa yang perap??? Aku n Mern laaa...hehehe...terbaik..tgk cam ner satg..kita tanya komen dak2 lain..

Ok...aku dah nak bersiap2 mandi n solat. Jumpa esok or malam karang if aku tak penatn utk update blog k....

Assalam...
C U nest n3 (",)

Reactions:

0 comments: