04 September 2011

Raya ke-4

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Assalam semua...

N3 kali ni me nk kongsi dengan u ols xtvt me di hari raya ke-4. Kenapa tidak hari raya 1-3..haaa, yg tu ada storynyer sendiri..later baru me story ok. Hari raya ke-4 ni (Jumaat , 4/9/11) me n my fren, Misz Aisya decide nak pergi beraya ke rumah member kitaorang yang lagi sorang, Mrs.Saidatul a.k.a. Eton. Dia baru sampai raya ke-2, cuma tidak berkesempatan untuk ketemu. 

FYI, me, Aisya & Saidatul, kitaorang nyer relationship as a friend bermula hampir 19 tahun yang lalu, iaitu sejak menduduki darjah 1 (1992) sampai la sekarang. Lama kan persahabatan kami. Susah senang bersama. Tiada rahsia antara kami. Even hati dan perasaan. Sekarang ni, Saidatul telah melalui fasa yang sudah jauh meninggalkan me dengan Aisya. Dia dah der 2 anak, but we blom lagi. Tak sampai pun lagi fasa tu. InsyaAllah, masing2 akan ada jodoh masing2, cuma anatar cepat atau lambat sahaja. Macam Saidatul, jodoh dia lebih cpt berbanding kiaorang, berkahwin seawal usia 22 tahun, if me tak silap. Alhamdulillah, rezeki dia. We, as a friend akan berdoa dan menyokong setiap apa yang dia lakukan. Eton, kami sayang hang...

Ok, jom kita enjoy gambar plak ok....





Reactions:

0 comments: