20 September 2011

Photoshoot Sana Sini

BY Fath_n!e$@ IN 6 comments

Salam semua...
Jom join tengok gambar-gambar yang telah saya rakam sepanjang minggu lepas.
Baru berjinak-jinak dan belajar nak tangkap gambar secara xclusive.
Amatur kotttt....

Gambar sepanjang perkahwinan member saya, outdoor di Kilang Gula Perai dan Taman Botani, PP.
Sebelum tu, saya nak bagi tau sedikit, if u ols nak wat out-door masa wedding nanti, pegi ler kat Kilang Gula Perai. Kat situ ada tempat simpan train lama-lama. Lighting dia sangat cantik dan taman botani juga cantik.
Korang tengok la sendiri ok.








Reactions:

6 comments:

Cik Bambam said...

scenery tuh mmg cantik lar along! :P

Hafiz Blog's said...

Hanya kamera mahal saja mampu menghasilkan kualiti gambar yang sedemikian selain dari kepakaran seseorang itu mengambil gambar..=) kan?kan?

Sang pemerhati said...

semua fath shoot sendiri ke?

Fath_n!e$@ said...

CB --> thanks...sy budak baru belajar....

Fath_n!e$@ said...

hafiz --> kamera kamu lagi mahal. jom kita g out-door nanti..hehehe.sony pun leh wat mcm tu gak. kamera mn der mahal...

Fath_n!e$@ said...

en.saf --> 'ha semua gmbr2 tu fath shoot sendiri..cuma yg ada gmbr fath jer mmber tlg ambilkan...