12 September 2011

Iftar 2011

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Salam semua....
Memandangkan iftar ni time2 bulan ramadhan jer, so ni adalah n3 yg baru aku nak post disebabkan kekangan gambar dan masa. Iftar 2011 aku sebanyak 2 kali. Pertama bersama rakan-rakan ofis (19/8/2011, Jumaat) dan utk kali kedua bersama rakan-rakan sekolah lama pada 27/8/2011.

Dengan dak2 ofis tak ramai pun, hanya 5 orang saja termasuk husband n wife. Aku, En.Zaidi n wife, Akma dan Fendi (x-staff). Dan dengan teman2 badawi, aku, aisya, ilani. dayah. fahada, aisyah, wife faizal-Ummu, fathiyah, emilia, nizam, din, rais, acap. dan faizal. Total semua 14 orang sj. it's ok. At least ada pertambahan dari tahun lepas yg hanya 10 orang.

Ok lah...malas nak crita panjang. Korang layan jer la gambar2 dibawah ni k.



Reactions:

0 comments: