17 September 2011

3 tahun

BY Fath_n!e$@ IN 2 comments

Salam semua...
Dah breakfast ker? Me? Tengah bfast sambil membuat post baru buat kalian.

Semalam, 16/9/2011 my friend from Melaka datang Penang. Actually dia dh beberapa kali datang Penang. Cuma me dgn dia tak sempat ketemu. Masing2 cbuk dengan agenda masing2. Dan kebetulan pada kali ni, dia stay dekat dgn rumah me, so dpt ler kitaorang berjumpa. Hampir 3 tahun tak jumpa dia. Last jumpa masa 2008. Even time konvo pun tak sempat ketemu, sebab lepas2 konvo, aku rushing balik. Ruzain itulah nama dia. Tapi nama betul Ruzanna...

Me kenal dan menjadi rapat dengan c Ruzain masa kelas FM (financial management). Masa tu semester 5. So persahabatan kitaorang bermula dari c2 la. Tapi ikutkan me kenal dia dari semester 2. Tapi dia tak kenal me pun. hahahaha..Even satu kelas, dia selalu stay depan, me, stay belakang dgn Hani, Yan semua. Hurm, itu jer la. Malas nak story banyak, korang layan jer gambar k. Gambar ni di ambil dekat RnR Bagan Ajam. Tempat ni memang best, Ramai orang yang brenti. View dia cantik. Dan banyak juga xtvt yang dijalankan di sini, mcm car show, riding, etc..

Reactions:

2 comments:

Sang pemerhati said...

pemandangan pantai tu kt RNR ke?

Fath_n!e$@ said...

a'ha....kt RnR Bagan Ajam...best en.saf. leh tgk sunset..hujung2 minggu siap ada car show semua..cycling...riding...yg family2 rajin picnic kt sini..leh main layang2x..