16 August 2011

Kasih mom (",)

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Salam semua...
Hari ni me more better than yesterday...
Alhamdulillah, berkat doa mom...
Me tersangat bertuah dianugerahi bonda @ mom yang sangat care akan anak-anaknya...
Terima kasih Allah...
hamba-Mu ini sangat bersyukur pada-Mu kerana mengurniakan seorang bidadari dalam hidupku...
aku dipilih untuk memiliki seorang ibu merangkap teman dan sahabat...
Ma, kak cik sayang ma....

Even ma pun tak sihat (sakit gigi), ma still care kak cik..supermak...
Minggu ni tak dapat nak bersama-sama mom gi terawih sesama...
Bukan tak nak pergi, tapi me takut menganggu jemaah lain untuk menunaikan solat...
Better me stay kt rumah saja...

Bersahur berdua...
Berbuka berdua...
So banyak masa me habiskan bersama-sama mom...

Me selalu berdoa, agar DIA mengambil me dahulu daripada DIA mengambil mom...
Me tak dapat bayangkan if mom yang 'pergi' dahulu...
Memang me kena redha, tapi....
Biarlah me yang 'pergi' dahulu....
Ya Allah....

dah lama me tak tidoq dengan mom. Nak dijadikan cerita last week, masa me tak sihat, me lepak-lepak bilik mom sampai la me tertidoq. Ingatkan mom nak kejutkan me utk pindah ke bilik sendiri. Tapi tidak, mom biarkan me tidoq bersama-sama mom.... Anak manja???? Oh tidak....tapi yes!!!
Kenapa tidak, kenapa yes?
Sebabnya relationship kitaorang, even dengan sis pun, memang macam ni.
Bukan anak manja, tapi  keakraban me, mom n sis tersangat rapat.
Biarlah orang nak kata manja ker apa ker....janji me tak ganggu orang lain...
Yeah...!!!!

Bab sayang cium pipi...
Me ingat lagi, salah sorang member me kata, dia tak biasa cium-cium pipi mom dia...
Peluk apatah lagi...
Me??? Itu sudah biasa, lumrah kehidupan me...
If me nak keluar rumah (gi jejalan, selain kuar dekat2), me mesti akan cium n sayang mom dulu...
If me tak buat macam tu, me akan rasa lain, tak complete...
Ntah, dah biasa....(",)
Bagi u ols yang pernah ternampak me buat cam tu pada mom n sis, itu bukan lakonan ok...
Even di surau, selepas berjemaah, me akan pasti dapatkan mom...
Biarlah orang lain nak kata apa pun, itulah diri me...Even dengan sis pun.

Akhir kata, Kak cik sayang mom...
kak cik sayang kak ngah...
(",)


Reactions:

0 comments: