19 July 2011

Edisi Khas......

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Salam semua....
me just nak share dgn u ols last weekend me p hantar my beloved brother, AB di UniKL - Mimet...
Me, mom, & AB pergi sehari sebelum n decide nak stay kt sana 2 malam..
Sj utk merehatkan minda, tak nak fikir pasal keja tu yg decide dah alang2 p ke Lumut...
Memang meriah malam minggu..
Penuh dgn kereta + motor, konvoi dari KL, JB...
Tapi bila hari ahad malam, jalan lenggang gila....

Petang selepas memasing merehatkan badan, we decide nak jejalan kt blkg resort.
Acctly, we stay @ Blue Bay Resort...(forgot la nk snap gmbr..tak u ols leh jer tny c pakcik google)
Jalan tak hingat..samapi ke depan waterfront..
So, gmbr2 kt bwh ni, dedicate to my lil bro..
All the best bro..
Blajar rajin2....Operation Maritiem...Terbaik..pasni dok kt Penang Port..hopefully..
Cuma biasa ler, time stdy, baca buku jer la...
Even kak cik dah tak leh nak gaduh2 sama AB, serius g tau, sedih wei nak lepas AB..
Gaduh2 gak, tp tu la yg dirindui...
Namapun adik beradik......hikhik..sunyi kot rumah. Just tinggal me n mom..
Tapi xpa, dah dibuat estimate perjalanan nak ke sana...
Penang - Tol Chgkt Jering = 45minit dgn 130-140km/j
Tol Chgkt Jering - UniKL Mimet = 1jam
dgn pemanduan yg biasa2 sbb byk lori makan angin...
So tak dak hal, 2 jam smpai...











Reactions:

0 comments: