11 July 2011

At Last....

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Salam semua...
Me just straight to the point jer ok.???
Since dari dulu lagi me dok tunggu bila gym centre nak bukak kt area rumah me ni.
Sebelum2 ni, me banyak ke erobik class jer, jogging di trek, cycling ke pantai (tp skrg tidak lagi slps basikal hilang kt uni dulu.so sad....).Tu pun 2 kali seminggu je.
Rasa mcm tak puas bila peluh tak kuar.
Even dari uni dulu pun, me selalu gak lepak-lepak kat gym kt pusat sukan tu.
Dan next 2 week. me dpt tau yang ada 1 gym for women kt area umah me.
Dekat tak dkt sgt, dlm 10-15min gak ler. Yang jadi lama nya bukan sbb apa pun, cuma traffic light byk sgt...hahahaha...
Me dah p tgk 3 4 kali gym for women tu.. tp syik dok tutup jer...
Then kebetulan last weekend, ari ahad, me baru balik dari ekspo.  
Me noticed that Gold Master Gym wat open promosion..WOw!!! Great..
Apa lagi, me pun singgah..1st impression...Memang menarik.
Membuatkan me dah jumpa tempat lepak yang baru....lalallala....
Ada sauna, ada personal trainer etc...
Me discuss bout promosi, facilities semua, mmg terbaik la. Bila me tak register sbg ahli skrg, dia punya fee lagi meningkat nanti. Kira dah save RM200++....
For me, not too bad dia punya price..
Sebabnya, diorang provide barang-barang yang baru. Byk equipment dalam tu.
So memang sgt dulu datang kembali....yeahhhh!!!
So, now, i'm officially dah jadi Gold Master's member.....
Biar berhabis utk kekal sihat & keep fit....



Reactions:

0 comments: