11 June 2011

Inai...

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Salam semua...
Dah dinner ker?? me dah siap...makan kuih muih yang dibawa balik time kenduri rumah kengkawan tadik.. 
Korang dh tgk tajuk entry kali ni kan??
Just nak share jer dgn uols semua...

FYI, me time kecik2 dulu, malam raya jer, sure akan pakai inai dengan my sis..kunun berseri laaa.
Semua ni berlarutan rasanya sampai darjah 6 kot...
Tapi itu dulu-dulu laa....not now...
Sekarang nih, bila mai dah besaq ni, hurm, semua tu dah tak layan...
Tak tau napa.. it's natural....

Dulu bila pakai inai, sokmo nak cium jari2 tu...mcm drug addict pun ada..
Uols pernah makan samabl belacan ngan tangan kan??? 
mana yang makan tu, even basuh dgn sabun pun, jari2 tu akan bau belacan. Betoi x???? 
dgn tanpa disedari, uols kekadang akan cium jari2 tu..
Hahaha...like tak senonoh kan???

Tapi bila sekarang ni, me rasa, bila tgk tangan2 yang lukis 
tuk wedding atau sj2, me rasa tangan me kotoq..
Me tak boleh....itu perasaan me jer....
Santik memang santik, tp me rasa sumthing...
Me suka yg traditional..bukan yg lukis2..
Yang dolu kala nyer nampak bersih skit....
berbanding yang lukis2.....
Bersihkan kan????

Serabutkan????
Semua tu hanyalah pandangan me jer..up to ols ler nak kata apa..
Kata bebas bersuara, so me just luahkan apa yang me rasa...
pedas ka, masin ka, tawaq ka....
kahkahkah...
peace no WAR....(^__^)

Reactions:

0 comments: