11 May 2011

Rindu......

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Salam semua....
Selamat Malam....
Me bosan kot sekarang nih...
Malas nak tengok tv... Makan pun malas....
Me rasa kosong sangta sekarang nih...
BTW, rasa macam nak tulis something, tapi malas juga...
Serabut dengan kerja-kerja seharian....
May be i need some rest... Seharian mengadap fail, computer, segala mak nenek kena hadap.
It's about work..
Once talk about work, memang tak pernah habis....
Rindukan zaman study dulu, dengan assignment yang menimbun, but still settle on-time.
Lepak-lepak kafe, tak pun p bilik member2, main game kt laptop masing2, nyanyi sesama, layan muvi sesama, kongsi masalah sesama, cuma sukan jer tak sesama.....muhahaha...
Setiap hujung minggu, me & the geng akan buat lawatan ke uni.mall, jelajah setiap kafe di uni, di mana if tak silap me, dekat 1 kafe jugak la UniUtama ada, bcos setiap kolej ada kafe masing2...
Tak pun p meeting di mana2...me mmg xtiv masa di uni, so no wonder la, memang tak leh dok diam.
Rindukan kawan-kawan...
Rindukan 533...
Rindukan cadar batman....
Rindukan cicak tokek..
Rindukan lecturer kesayangan......
Rindukan team bowling...
Rindukan team hockey...
Rindu naik bus UUM....
Rindukan Ikan Bakar Linda @ Kola Perlis.....
xoxoxoxoxo..
RIndu semuanya............
Rindu Campus Life.................

Reactions:

0 comments: