26 May 2011

2nd Day - after surgery

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Salam semua....
Me teruskan jer la tuk sesi hari ke-2 yer...
Untuk hari ke2 ni, macam biasa, me makan dadih monink2...
untuk lunch, me minta tlg adik me p beli kentang putar kt KFC..
then petang baru berani makan moi for dinner.
even sakit2 pun, my diet kena jaga..tak leh makan selepas pukoi 8 yer kengkawan...
Tapi bile cerita bab tidoq, 1 day me byk tidoq..2nd day ni, kurang skit tidoq..
dah tak larat nk tidoq. letih...Lagipun tak torah nk tidoq.
Pipi jangan cakap, like hamster...membengkak dari semalam...
perit weeiii...!!!  Bab gosok gigi??hahaha..off course kena gosok
If ikutkan me, setiap kali mandi or ambik wuduq, me akan berus gigi..
kali ni memang tak terdaya dah..
Cuma this monink, me try gak gosok perlahan-lahan.Tapi first side jer la...
Side lagi satu, me nak carik pasal???? hahahaha...
If cita sal solat lak, me solat ataih kerusi. U knw y?
Bila me solat macam biasa, me terasa darah kuar,
then yg tempat jahitan nsemua tu rasa nak tercabut n jatuh ja...So utk 2 3 hari ni, memang ataih kerusi ja...Hopefully esok getting better n leh solat mcm biasa balik.
2nd nite, me tak leh tidoq berbanding 1st nite. tak tau sal apa..
nak kata tidoq byk time siang, tak dak la pulak. Gigi rasa semacam jer.
Memang tak leh nk lena..Tak tau la bila nyer me lena..
Me rasa siang tu me paksa n gagahkan diri bercakap banyak kot...
Tu yang bila mai malam, susah nk lena sebab sakit yut-yut kt tempat jahitan tu...dengan batuk segala...
tapi sorry sekali lagi pada semua yang kol me, me tak jawab phone...hny msj sj me layan...
Maaf yerrrrr

Reactions:

0 comments: