23 May 2011

1 day before surgery....

BY Fath_n!e$@ IN 2 comments

Salam semua....
Hi u ols..sorry bangat yer, lama gilos me tak post something kt blog me nih..
tapi hari-hari bukak, cuma tak dak mood nak menaip mcm sesetengah member me..
kagum sebentar dgn mereka kerana sentiasa ada sj entry2 baru...
so me just layan ja entry diorg..entry me, mungkin dlm minggu ni akan berturut2...hehehe...hopefully..

Sebenarnya me nak kongsi dgn u ols smua...
Perasaan me di saat dan ketika ini sangat takut, cuak terbebeh, nerbes...
sama la kan? kahkah..
macam-macam yang me pikir...
dalam erti kata lain, perasaan me skrg ni bercampur baur.
cuba untuk men'cool' kan diri dengan tidak memikirkan, tp bila dok pikiaq nk wat surgery esok ka, perasaan "itu" datang kembali..

Thanks to my friend's Dr. Aisyah atas tips penjagaan selepas surgery..
i'll enjoy my pain tomorrow...
Apa2 pun, doakan semuanya selamat, even minor, this is my first experience...
& I'll will enjoy that moment..
Yeahhhhh...!!!!!!!

Reactions:

2 comments:

Hafiz Blog's said...

sy juga ada pengalaman kena bedah..tapi bukan pembedahan kecil..ianya penbedahan yang besar..melibatkan plastic sugery..=) lagi teruk kot..

Fath_n!e$@ said...

aha...betul2....kamu pernah cerita yg sal xcdent tu....yg kamu lagi teruk..tp kamu time tu tak sedar kan? sy sedar...tapi esok nk wat2 tidoq la...haha