18 April 2011

Two Six

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Assalamualaikum, Hi u ols...
Sorry sangat. Me sepatutnya post this entry 15/04/2011 (Friday) lepas, tetapi akibat kesuntukkan masa, harini me paksa juga diri me untuk taip entry khas buat kalian..hehehe..padahal utk me...wink..(^__^)
Apa-apa pun, sebelum me teruskan penaipan / penulisan maya ni, me nak ucapankan jutaan terima kasih pada semua orang yang penting dalam hidup me, yang sentiasa sayang me, memberi sokongan dan dorongan pada me, dan tentunya kalian juga atas ucapan dan ingatan pada ulang tahun kelahiran me. Thank you very very much to My beloved Momma, my beloved sister, brothers, nieces, nephew, my bff - zanna, hadi, aisyah, fana, nurul, eton, atie my officemate - kak yanti, kak sah, abg man, akma, phidah, sue, kak ina dll, my friends - yang tidak terhingga if me list kt sini, mmg ramai gila....
  
Terima kasih diatas doa-doa kalian. Kesimpulan yang me dapat buat dari kesemua ucapan dan doa kalian adalah mengenai jodoh, murah rezeki.... Me juga tidak terlepas dari doa2 itu. Me berharap, me akan ketemu jodoh dengan seseorang yang boleh meningkatkan dan menambahkan kecintaan me pada Dia yang satu. Membimbing me ke jalan dan kiblat yang benar.....Begitu juga dengan rezeki... Semoga me dilimpahi dengan rezeki yang melimpah ruah supaya me dapat berkongsi bersama-sama insan yang lebih memerlukan, InsyaAllah.... Semoga tahun ini dan tahun mendatang, akan ada lagi perubahan sedikit demi sedikit ke arah yang lebih baik....lebih cool, lebih positve, kurengg pedulikan apa yang orang kata.....

BTW, thanks mom for the surprise..Mmg surprise hbs...Me dapat a bouquet of flowers, delivery lagi u..from mom..Igt hbs takat tu jer, sekali malam ada family dinner, ada cake, dan yang best mom bg lagi jam..Flora watch...Rasanya dekat rm 3** per mom hbs kan...Thanks mom...Kak ngah bagi tudung dan cluch for dinner. Xanna bagi handbag, Polo lagi..TQ2...to kak ngah & xanna, sangat cantik okayyyyy!!!! My bos bagi Bonus..hahaha..kebetulan bonus masuk pd hari lahir i u....hehe..kira adiah besday gak ler tu.. Me wat kenduri skit, me wat spagetty tuk officemate me... Dan hadiah paling best, paling besar yang me hadiahkan pada diri me sendiri adalah, my Pinkple....My sweetheart, my own car, My camera, DSLR Nikon D3100 etc...Kira this year, my dreams dah jadik kenyataan..Mostly la...Cuma jodoh & rumah jer tak menjadi kenyataan lagi..hehehe..mom, tunggu la yer...TQ kerana tidak bising mcm sesetengah momma di luar sana...mom sgt2 sporting, best momma in da world..kak chik sayang mom....mmuuuaahhhzzz (",) big2 hugggggggggg..

Sebelum pengakhiran entry me kali ni, me sekali lagi ingin memohon dan menyusun 10 jari me serta dengan rendah dirinya me kepada-Nya, me ingin memohon beribu-ribu keampunan pada kalian semua diatas kekhilafan yang pernah me lakukan secara sengaja atau tidak sengaja terhadap kalian. Me hanyalah insan biasa yang punya kekurangan dan kelemahan diri sendri.......

Salam.......sayonara...(,")
 

Reactions:

0 comments: