19 April 2011

Kelas CupCakes

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Salam semua...
Sebenarnya skrg lunch time. Me as usual mls nak kuar, so ambik kesempatan tulis blog secara maya jer la sementara zuhur masuk...kuikui....
Nak tau tak, last sunday, me g kelas. Kelas CupCake. Best wooo...
Me p dgn 2 orang lagi staff IU, Kak Yanti & Kak Sah. Kelas ni diadakan di rumah orang. Kak Zana nama nya. Actually me dah lama teringin nk p kelas CC ni, cuam timing tak kena. Kesimpulannya kelas ni mmg best. Tak rugi if spent RM 150.00 per class. 10 Decoration kita blajar. Guru pun ok. half day jer dh pandai. Yang best nyer, cupcakes sebelum deco tu, kitaorang try panas2. sedap gila..
Me dah nekad, balik t leh wat JV dgn mmber angin bayu me, Rini..wink...Dan dia pun telah bersetuju. Bermula dgn kecil-kecilan... Best2..InsyaAllah, semua ini perancangan. Me pun dah tak sabar dah nk practise kt rumah....Mom n adik pun dah try, siap suh buat lagi nanti....Hah!! tak dak hal. Coz dah terror...
Ok la, u ols layan dulu gmbr2 yg sempat di capture...
Ini namanya nozzle yer kengkwan...

Sebelum deco...



Hasil yang pertama..tai tak complete lgi tu. sbb tak letak bunga g...

Tadaaaaa...(*_*)

Selepas deco....

Inilah...semuanya....Tahniah!!!!

Reactions:

0 comments: