21 April 2011

Dari hati ke hati...

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Assalamualaikum semua.... Hi u ols...
Me ngah serabut sebenarnya ni. Dalam dilema...sorry la if entry kali ni tak berapa best.. But this is the best way tuk me hilangkan serta merungkai keserabutan me. 

Sebenarnya, me tak suka dengan jawatan-jawatan semua ni. Me tak suka komitmen. Gheja yang dok ada pun tak tertanggung. Time-time weekend ler me leh rehatkan minda, window shopping, lepak2 tgk muvi, kira pendek dan panjang kata, quality time tuk diri sendiri.... Dah la tak lama lagi, jika dimurahkan rezeki dan dirahmati oleh-Nya, me n share partner nk wat business kecil-kecilan. Cupcake...Ada ler juga side income for both of us kan.... InsyaAllah..Just planning..

Jawatan dalam belia, dalam pu3, & yg latest alumni. FYI, me suka wat mende yang tak dak formal2 MT ni... Macam batch aku nyer alumni sekalipun, kita orang planning ramai-ramai...tak dak formal2....Formal2 ni, byk sangat procedure dia. If dapat team yg best, semua nya komitted, ok la..ini tidak..Sebab dah berpengalaman dalam hal-hal cam ni la, me dah malas nk pegang jawatan. Susah if orang dah nampak talent kita. Tu yang malas nak show-off. Leh suka low profile. cam gak kt office. Even mesin fotostat pun me leh operate sendiri.. Cuma toner je me malas, coz akan kotoq baju...lalala...serabut2...Me akan mengambil langkah lepas ni. Setelah memikirkan balik baik buruk, sesuatu bakal berlaku....


Aku tak sukaaaaa!!!!!!!


Reactions:

0 comments: