10 March 2011

Special For My Beloved Mommy...

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Salam.....
 Me nak gak gtau uols, even uols anggap,.." eleh, mende kecik pun nak cita gak ker??????"
muahahaha..
" What other people think of you, is none of your business..."
 pendek kata, ada me kesah??? Janji tak ganggu entry korang.. Memandangkan hari ni me halfday, me nak masak for mommy..  Lama nyer me tak masak secara officially... adala dekat sebulan..hahaha.. pecah temberang....(oopppttss) semuanya atas kesibukkan me bekerja..mana nyer tak masak, balik keja dah kol 8.30 lebih.. then weekend p office...cuma Sunday jer yang ada..tu pun utk me iron baju me n mom, dan untuk me settle kerja-kerja rumah....bab dapur dalam tempoh sebulan me serahkan pada mom...muahaha..sorry mom... tapi hari ni, kak cik langsaikan hutang yer...wink....
Nak masak per yer????hurm...hurmm...jom p serang dapur...bye..bye...masak time....(^__^)
 

Reactions:

0 comments: