08 March 2011

My pinky telah dinoda.....

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Salam semua....
Sebelum pape, korang tgk pictr kt bawah ni, apa makna dia....


Korang nampak tak? korang dapat tangkap tak apa yg cuba me nk cer citer kan....
(cer citer2x..muahaha, like dialog lam HKLBK)

Me cuba menyatakan sekarang ni me agak sedih sedikit di atas kecabulan "pinky" me..
Last friday nite, lepas me balik dari sauna, me park car macam biasa...
Mls nk citer lelebih, my pinky dah dinodai dgn moto my lil.bro. 
So sad....As a usual, Me tergamam. Tak tau nak kata apa. Blur..blur..

Untuk memperoleh sesuatu itu bukanlah seperti petik jari. Me kena tunggu 2 tahun lebih untuk memiliki semua itu. Me bukan macam orang lain (anak2 org yg berada) yang bila nak apa, just request..Oh tidakkk!!! Since dari kecik kita orang adik beradik tidak dimanjakan dgn semua itu. Biar bersederhana... If nak apa, berusaha sendiri. Independent.. Itulah ungkapan yang terbaik buat kitaorang adik beradik. Dan akan lebih menghargai apa yang diperolehi dengan titik peluh sendri...

 Me bukan la taksub dengan harta dunia sgt, tp if korang yang mana ada sesuatu dengan hasil titik peluh sendiri, korang akan rasa mcm mana me rasa...Ntah la....
Tapi me cuma nak gtau, me sedih....huaaaa.. baru sebulan maaa....
Yeah, memang betul apa yg mom ckp. " Kalau bukan my lil bro yang langgar, org lain akan langgar. Mungkin lagi teruk.." yeah mom..betullllll....so me memaksa utk menerima hakikat itu....
(T_T)

Dat's y ler me cayangggg sgt dgn mom...She alwiz with me...

Reactions:

0 comments: