13 March 2011

Marathon Movie

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Salam semua....
Selamat berhujung minggu...
Actually me dah terlewat untuk mengucapkan sleamt berhujung minggu tu..hahaha
Tapi tak per, me still me wish juga...
U know what, this month, March, merupakan pembukaan bagi tahun 2011, me menjejakkan kaki ker panggung wayang lagi... Rasanyer last year, last movie yg me tonton cita Unstoppable... Memang layan habis r cita tu. Tapi itu pun bulan October kot, if me tak silap la....
So, cerita / flem yang betul membuka tirai 2011 adalah citer 127 hours. Dari last year lagi me tunggu cita ni. Ingat kan December kuar, sekali March 2011 r... Cita ni merupakan kisah benar. Tak rugi if g tgk... Memang best.... 127 hours ni me tgk last week 05.03.2011 @ Gurney Plaza... First time kot me masuk panggung kt gurney ni. Dan utk pertama kali nya jugak la me betul2 menjejakkan kaki di Gurney Plaza.....Nama jer membesar di Penang, tapi kaaa......byk tmpt tak berkunjung lagi....
 Dan hari ni, 13.03.2011, me and my friend, Xanna, wat marathon muvi.. 
Kitaorang cover 2 filem, We world invasion battle los angeles & Hikayat Merong Mahawangsa..... 
2-2 citer ni, best... layan ja...tak tau la korang layan ker tak...
but, we cita apa2 pun memang layan...
cuma me kureennnggg skit dgn cerita mcm The Lord of The Ring, cita Narnia...
semua tu kurengg berminat... hahahahaha...
So, for this year, 3 filem dah cover...
mungkin tahun 2011 ni, lebih dari 6 muvie kot, me leh cover tgk kt cinema....hurmm...
3-3 cita ni recommended by me.....

Reactions:

0 comments: