10 March 2011

Halfday....

BY Fath_n!e$@ IN 2 comments

Salam semua.....
Salam soreee....
Korang dah balik keje? Me dah...Bcoz me today halfday.....
Uols nak tau x, me sgt berjimat cermat dalam menghabiskan cuti ni....hahaha..Berkira siot...
Berkira pun bukan pasai pa, tapi me berkira coz me nak simpan cuti untuk bercuti-cuti lagi.......wink...
Orang lain simpan cuti nak kawin..tapi me simpan cuti nak travel lagi...lalalalala...
Hah! Even today me halfday, me still bekerja ok!!! me mengaplikasikan kempen s.o.h.o..
Uols tau apa itu s.o.h,o???
Mula2 dulu me tak tau, but now dah tau....
Small Office, House Office...


Habis tu nak kata apa. Even me cuti pun, still keja maaa....
tak bleh r..., me memang suka bekerja...
Tp smpai satu saat dan ketika me akan bercuti sepuas-puas nya...
Time tu jangan ler ada yang mengganggu mcm nyamuk...
tapi itu la, kata je mls nak pikir bila p bercuti, still igt orang2 yang related dgn keja...
nak wat cam ner......layan.....


Moral of the story..:
  • saya suka bekerja
  • saya suka travelling
  • saya suka simpan cuti saya untuk g jejalan...
  • bila saya g jejalan, sy still akan ingat kerja2 dgn org2 yg ada kaitan dgn keja.,
  • muahahaha..
  • macam mana nak cari BF macam ni???? keja!keja!keja! dan kerja!!!
  • macam mana nak crik BF mcam ni???? travel! travel!! dan travel!!!!
  • I LOIKE....muaaahhhzzzz..(ala2 gedix g2...)
  • hah! sengal tul minah sorang nih...
  • Peace No War

Reactions:

2 comments:

aynadys said...

carik bf la along..hehe :)

Fath_n!e$@ said...

carik?? achik igt beli ikan kt pasar ker??hahahaha..

btw, cam ner nak carik, tak dak masa la...muahahaa