09 March 2011

Asyik2 p kenduri kawan jer!!!

BY Fath_n!e$@ IN 2 comments

Salam semua...
What's up geng!!! Hahaha..tetiba...tak sesuai dengan background music ni..
Entry kali ni special skit kottttt..
Ye ker???
hahahahahahahahhaha (^_____^)

"Asyik dok p kenduri kawin kawan jer..Kenduri sendiri bila???"

Apa kes??? mom ni!!!! Lagi dekat nak pencen, lagi kerap no dok bagi "hint2" pasal kawin2 ni... Tak sesuai kott....hahaha..hoooyeeahh mom dah nak pencen..pasni ada geng dirumah..
Mcm mana nak kawin, tak habis pusing world ni lagi la....
Kuikuikui.....
Leh terima tak alasan me?? Tolong la terima... 
Macam mana ek nak cakap? 
Tak yah layan sangat soalan-soalan tu...nanti akan dibawa angin jua....
Life must go on.
If tiba masa tu, adalah...Me tak la runsing sangat macam sesetangah member me tu. 
Runsing cos tak kawin lagi...hehehe..
Me senang jew...
Jodoh pertemuan ditangan Allah....
Positive thinking....
kita minum duluuuuuuu

Reactions: