06 March 2011

Alhamdulillah... Rezeki Allah Taala

BY Fath_n!e$@ IN 6 comments

Salam semua....
Apa yang akan berlaku pada entry kali ni, bukan la utk menunjuk2..
Me just want to sharing dengan uols semua...

Alhamdulillah setelah penat menghambakan diri pada kerja sepanjang penghujung 2008-2010, sekarang me bersyukur sangat-sangat pada Allah s.w.t sebab memudahkan perjalanan me, even ada liku-liku cabaran dan ujian yang perlu me hadapi untuk memperoleh apa yang me ada sekarang...

Semua ini rezeki Allah taala...
Apa yang me perolehi sekarang ini, adalah daripada-Nya..
Tanpa usaha, kesabaran dan yang penting izin dari-Nya, me tak kan menjadi seperti sekarang...
Me takkan dapat apa yang me ada sekarang...

Me hanya mampu bermimpi, mengimpikan sesuatu, nak itu ini, sedaya upaya berusaha untuk memperolehinya.. Setelah sekian lama, akhirnya, segala-galanya tertunai secara berperingkat... Dan yang paling terharu, semua itu, me perolehi dari tulang 4 kerat me dan berkat rezeki dari Allah... Alhamdulillah.. Cuma yang belum menjadi rezeki me adalah insan yang bergelar "suami" dan my own hse....wink..

Inilah hasilnya.....(*_*) 
1st -- Since uni till now (2nd sem, 1yr ~ 2005)
2nd -- Handphone Samsung (beli tahun 28.02.2008. still guna smpai skrg)
3rd --Ipod Shutffel ( purchasing date : August, 2009)
4th -- First time ada jam yg like2 formal.. ( Purchasing date : 23.01.2011)
5th -- My 1st sweetheart, "pinky" ( Date memiliki : 01.02.2011)
6th -- My 2nd sweetheart (Purchasing date : 05.03.2011)















Reactions:

6 comments:

**PriNciPLe_AmZy** said...

Congratulation~!!!!

(^^,

Dapatkan sang kekasih pulak lepas ni ye...wink~! ;)

Si AhLi SiHiR said...

wah wah..cik zanna namakn ia alice, ko namakn ia pinky...leh la i dtg penang naek pinky ko lak...hehehe

Fath_n!e$@ said...

hehehehe..nama aku nyer sweetheart pinky jer....hahaha.mls nk crik yg grand2..muhahaha...tak dak hal, t leh jer naik pinky aku...di alu2 kan...

Fath_n!e$@ said...

principle_amzy --> Yeah...moga2 dpt jumpa sang pria yang bergelar "suami"..muahaha..doa2 kan yer. pasni aku ketemu sang "suami" pulak..aku nk org, org tak nak aku lak (mslh nyer org itu tau ke tak aku nk dia??)..hikhikhik...

akma said...

tahniah! i'm so happy for u.. :)

Fath_n!e$@ said...

thanks akak.....