10 January 2011

Sedikit Ruang Utk Bernafas

BY Fath_n!e$@ IN No comments

Hi uols....
Sihat? Me so far Alhamdulillah. Masih diberi kesempatan oleh-Nya untuk merasai udara yang nyaman dan dikelilingi oleh insan2 yang me sayang (Especially my bloved Mom)...

Hari ni terasa sedikit ruang-ruang untuk me bernafas. Tidak seperti minggu-minggu sebelum ini. So dikesempatan lunch time ni la me putuskan utk blogging kejap..hahaha..tak curi masa kerja okeyyy!!! cuma curi lumch time i jew tau. Lately ni, me sangat malas untuk keluar rehat. Just stay in the office. Malas nak drive. BTW, even time lunch pun me wat kerja ok!!! tapi hari ni tidak..Hooraayyy!!. Bcos banyak kerja me telah di"settle"kan last Saturday. That's y la i selalu datang office hari Sabtu. Many things to do. Leh wat kerja dengan aman nyer, tanpa gangguan anasir2 luar....kwang3x...

Rasanya lom terlambat lagi untuk me ucapkan tahniah kepada Ana Raffali yang telah merangkul Anugerah Juara Lagu ke-25 semalam dengan lagu Tolong Ingatkan Aku. Memang unexpected. Semua orang tak sangka. Tapi mmg bait2 lirik lagu tu sangat puitis.  Me suka sangat. Bukan menjiwang okeyy!! Tapi tak sangka juga, yang Yuna tak dapat pape..Tapi semua perfomer mmg beshh gilos semalam. Arranggement lagu2 diorang, semua muka2 baru. Very young + talented. Sejujurnya me suka semua. hahhaha..Okey la..korang layan jer list kat bawah ni....Tahniah sekali lagi...
    1. Persembahan Terbaik - Faizal Tahir (Hanyut)
    2. Vokal Terbaik            - Hafiz ( Noktah Cinta)
    3. Tempat Pertama         - Ana Raffali (Tolong Ingatkan Aku)
    4. Tempat ke-2              - Meet Aku Hussin + Black (Drama King)
    5. Tempat ke-3              - Hafiz (Noktah Cinta)
Lagi seminggu jer me akan fly ke Sarawak. Hopefully me dapat mereleasekan segala masalah, kenangan2 yang tak sepatutnya dan melupuskan nama2 yang tidak patut disimpan dalam kotak fikiran ini. Kali ni pergi dengan orang2 office. Me ajak mom pergi, tapi tak jadi. hukhuk..Mom p kan lagi besh. Tapi dikesempatan itu jugak la me akan gunakan untuk memotivatekan diri me...Ok guys, me nak g makan kejap..

Jumpa di next entry..
Bye...muahhhzzzz

Reactions:

0 comments: