13 January 2011

My Schedule

BY Fath_n!e$@ IN 4 comments

Assalamualaikum semua.....
Korang dah lunch lom? Me sudah selesai...Hari ni me makan vegetarian punya dan hari-hari seterusnya...
Acctually me ngah mengantuk tahap gaban sekarang nih. Huh! Very sengal. Ni la sebab dan akibat makan banyak...hahaha...
Tapi nak wat lagu mana, cover bfast + lunch nyer pasal..Malam tak sental dh.. Malam makan FB jer...kuikui..very addicted dengan FB yer....Even addict2 pun, me dapat gak tahan diri dari bukak FB...kwang2x...4 hari.. Cukup tak???
Ok la tu kot....

Ok la, now me nak g tau pasal schedule me sepanjang weekend. So my schedule start this week.

15-16hb January 2011 (Sabtu-Ahad)
- Keberangkatan ke Bukit Merah Lake Town Resort. Teman mom ada family day ke sana bersama-sama Damia Batrisyia Shahrul Zaidi

19-22hb January 2011 (Rabu-Sabtu)
- Fly ke Kuching Sarawak. Cuti-cuti Malaysia. Kali ni mom tak pegi...hukhuk..

28-30hb January 2011 (Jumaat-Ahad)
- Naik bus ke Kuala Lumpur-Kajang-IKRAM Bangi. Grand Dinner di Marriot Hotel, Putrajaya. Tema tuk dinner tu Retro 70-an - 80'an if me tak silap.

3-5hb February 2011( Khamis-Sabtu)
- Holiday bersama-sama family di Cameron Highland. Yang join my famili, kak ngah's famili, dan hakim's famili.

So, the conclusion is, tahun ni me akan penuhkan cuti2 me dengan holiday....hahahahaha...Boleh tak conclusion ni????? FYI, me memang suka travel. My cikgu dah ajak me g Australia, Melbourne. Hurmm..tapi yang tu kn tunggu me nyer income masyuk skit. kuikui..

Mom nyer planning nak g India + Hong Kong + Beijing...So tunggu apa lagi. Saving tuk holiday la dari sekarang if korang2 semua nk follow me.. If me kata nk p memana, so duit tu dah ready.....So just fly...Anyone can Fly....kuikuikui.....

Reactions:

4 comments:

**PriNciPLe_AmZy** said...

huk~
nak itut tapi tak dapek.

Fath_n!e$@ said...

hahahaha..... tak per babe..next time leh ikut lgi kan...if ada rezeki... tak yoh runsing2...

mdsaf_kyo said...

huh...best tuh byk tempat nk gi...

tambah la bbrp tempat lgi... gi umrah & haji kalau ada rezeki, Insya-Allah...

benda baik, kita niat pon dah dapat berkat pahala...

Wallahua'lam...

Fath_n!e$@ said...

hye en.saf...alamak!!mn tau nih...aisey menn...hahaha..insyaAllah mmg dlm perancangan...doa2 semoga dipermudahkan yer...